Tak jak pisałam każdy będzie robił jak uważaHaha spi o ile nic mu nie dolega w innym wypadku może być roznie. W kazdym razie my byliśmy jak sie urodził Edek po 4 mcach. Bylo nawet spoko, zobaczylam trochę swiata innego niz dom i spacery wokół niego.
reklama
Kasia323
Fanka BB :)
Niespodzianke? Ja bym chyba nie wytrzymała... nie z moim charakteremNieee... Ja chce niespodziankę [emoji16] ale czuję chłopca
paulina.blachut
Właśnie nie dostałam zdjęcia bo zapomniał zrobić [emoji131] a ja byłam taka szczęśliwa że zapomniałam się upomniec [emoji23]Mój to już do mnie ostatnio z taką poważną miną " co teraz abstynencja przez całą ciążę" nie no skąd, jeszcze co najmniej 6 tyg po ale nie że się boje tylko moje libido wynosi -100.
Super wiesci, masz zdjęcie? Pochwalisz się?
Turcja też wchodzi u nas w grę ja osobiście to uwielbiam Grecję mogłabym tam mieszkaćJa to chce moją Turcje <3 moze na roczek drugiego dziecka sie wybierzemy ;-)
aga6
Tez pięknaTurcja też wchodzi u nas w grę ja osobiście to uwielbiam Grecję mogłabym tam mieszkać
Kasia323
Szukam tego czegoś ..... no pomóżcie w nazwieZobacz załącznik 889988
Od razu wrzucam bo pozniej zapomne xD
Jaasna
Bosko! I wcale nie słabo widoczne - piękny dzidziuś w całej krasieZobacz załącznik 889988
Od razu wrzucam bo pozniej zapomne xD
Jaasna
Oj, ja tak samoNiespodzianke? Ja bym chyba nie wytrzymała... nie z moim charakterem
Pewnie gdyby było to możliwe, to już po zapłodnieniu chciałabym wiedzieć, co mąż zasiał
reklama
aga6
? hmSzukam tego czegoś ..... no pomóżcie w nazwie
Podziel się: