reklama
Kasia323
Fanka BB :)
A ja jej nie mam w ogóle i co zrobić? Mąż nie będzie wiecznie wyrozumiałyMy nad nabliższe morze mamy niecałą godzinkę he he.
@Papillonek1980 tak do czego służą mężczyźni....jaką ja mam ochotę na sexxxxx [emoji24][emoji24][emoji24]
Jaasna
Hehe, "Seksmisja" mi zalecialo"Potfory". Czuje się jak dinozaur. I tak dobrze, że jeszcze pamiętałam do czego służą mężczyźni
aga6
Skoro nic do tej pory sie nie pojawilo to juz pojawic sie nie powinno ;-)Właśnie dziewczyny czym się smarujecie? Za mną dwie ciążę i dwa porody i zero rozstępów... chcę by tak pozostało
Ja nie widziałam dużo osób nad morzem z takimi maluchami jestem tego zdania że to jeszcze nie dla malucha ani dziecko nie odpocznie ani rodzic jakby tak koło roku było to tak ale nie tako maluszekNudzi mi sie i zasypie was pytaniami [emoji5] czy macie w planach w przyszłym roku wybrać sie na wakacje z 3/4 miesięcznym bobaskiem?
Jaasna
Macie zakaz od lekarza czy sie boicie?My nad nabliższe morze mamy niecałą godzinkę he he.
@Papillonek1980 tak do czego służą mężczyźni....jaką ja mam ochotę na sexxxxx [emoji24][emoji24][emoji24]
Ja tam sobie nie zaluje
Dobrze, ze dzis przed 9 wszystkie dzieci jeszcze spaly, to sobie chociaz zycie czlowiek poumila "po doroslemu"
paulina.blachut
Dziewczynki właśnie wyszłam z gabinetu dziecko jest ruchliwe ma 3,5 cm a kolejną wizytę to już badania prenatalne trzeciego Września to może się dowiemy czy chłopak czy dziewczyna
aga6
Ja to podejme decyzje na sam koniec bo corka teraz drze sie niemilosiernie w samochodzie nawet na krotkich dystansach. O samolocie nie chce nawet myslec xPJa sie zastanawiam nad morze,widziałam takie maluszki czesto, chciałabym skorzystac poki wolne bedzie. Rodzice by z nami jechali takze zawsze jakas pomoc nawet z synem starszym by pobyli
reklama
A
Z tego co wiem to niemowlaki i tak mogą tylko do godziny jechać w foteliku!Mąż planuje. Ja nie! Przeraża mnie wizja jazdy przez 4 godziny ( nad morze) z 3 dzieci w tym niemowlak :/ Z resztą w przyszłym roku syn ma komunie ko wydamy kupę kasy, może mąż pojedzie gdzieś sam z synem, planowałam nawet wykupić im jakaś fajna wycieczkę objazdowa ale jeszcze się zastanawiam
Podziel się: