reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Nudzi mi sie i zasypie was pytaniami [emoji5] czy macie w planach w przyszłym roku wybrać sie na wakacje z 3/4 miesięcznym bobaskiem?
Ja nie widziałam dużo osób nad morzem z takimi maluchami jestem tego zdania że to jeszcze nie dla malucha ani dziecko nie odpocznie ani rodzic jakby tak koło roku było to tak ale nie tako maluszek

My nad nabliższe morze mamy niecałą godzinkę he he.

@Papillonek1980 tak do czego służą mężczyźni....jaką ja mam ochotę na sexxxxx [emoji24][emoji24][emoji24]
Macie zakaz od lekarza czy sie boicie?

Ja tam sobie nie zaluje :D
Dobrze, ze dzis przed 9 wszystkie dzieci jeszcze spaly, to sobie chociaz zycie czlowiek poumila "po doroslemu" ;) :D

Ja sie zastanawiam nad morze,widziałam takie maluszki czesto, chciałabym skorzystac poki wolne bedzie. Rodzice by z nami jechali takze zawsze jakas pomoc nawet z synem starszym by pobyli
Ja to podejme decyzje na sam koniec bo corka teraz drze sie niemilosiernie w samochodzie nawet na krotkich dystansach. O samolocie nie chce nawet myslec xP

reklama
A
Mąż planuje. Ja nie! Przeraża mnie wizja jazdy przez 4 godziny ( nad morze) z 3 dzieci w tym niemowlak :/ Z resztą w przyszłym roku syn ma komunie ko wydamy kupę kasy, może mąż pojedzie gdzieś sam z synem, planowałam nawet wykupić im jakaś fajna wycieczkę objazdowa ale jeszcze się zastanawiam :)
Z tego co wiem to niemowlaki i tak mogą tylko do godziny jechać w foteliku!

Do góry