Oj to tym bardziej na pewno nie, uczucie mozesz takie miec,ale to gazy bulgocza, a duzo wazysz? Najszybciej kolo 18 ,ale zazwyczaj 22 tydz. Czas zleci jeszcze troche.Moja pierwsza
reklama
mala-rybka
Fanka BB :)
W każdej ciąży mam orpyszczke [emoji849] i teraz też wyskoczyła małpa jedną...Dziewczyny pytanie, czy orpyszczka na ustach (zimno) jest groźne w ciąży? U mnie średnio raz w roku się pojawia i zastanawiam się jak to jest w czasie ciąży? Właśnie czuje lekkie mrowienie na ustach... Miałyście taki problem?
Oj to tym bardziej na pewno nie, uczucie mozesz takie miec,ale to gazy bulgocza, a duzo wazysz? Najszybciej kolo 18 ,ale zazwyczaj 22 tydz. Czas zleci jeszcze troche.
58 kg
To tak jak ja, mozliwe,ze poczujesz okolo 18 tyg58 kg
iskierka2610
No ja walczyłam bo bardzo chciałam karmić. I się udało.Super, ze sie udalo rozkrecic na nowo laktacje!
iskierka2610
Ja też.To tak jak ja, mozliwe,ze poczujesz okolo 18 tyg
I również czyje takie bulgotanie.
To tak jak ja, mozliwe,ze poczujesz okolo 18 tyg
Najlepsze ze czuje ze spodnie robią się za ciasne, a waga stoi w miejscu
reklama
iskierka2610
Mi dziś cały dzień żołądek bolał i mdłości. Biegunka i wymioty na maxa. A teraz jakoś lepiej.Jezu dziewczyny ja dziś nie mam siły na nic. Cały dzień chce mi się spać. Normalnie czuje niemoc. Szok jak ciąża może wpływać na człowieka [emoji50] ja w pierwszej ciąży czułam ruchy od 18tc. W 19tc już mój M czuł pod ręką.
Podziel się: