reklama
polcia177
Fanka BB :)
Najważniejsze że wszystko oki super!Jestem [emoji4] naczekalam sie w kolejce dlugo,wszystko w porządku ,kolejna wizyta za dwa tygodnie , a to moje male malenstwoZobacz załącznik 889053
Poka foty hihiWróciłam właśnie z Pepco. Słuchajcie ale kupiłam super sukienkę i dwie bluzki i wszystko za całe 100 zł... idealne na brzuszek !! Niby nie ciążowa odzież a idealne na ciążę ! Chyba pokocham Pepco
Kasia323
Nie robiłam bo pochowane do szafki i czeka na brzuch i na jesieńPoka foty hihi
iskierka2610
No właśnie mnie bardzo boli i to od paru dni Ale myślałam że to mdłości takie. Ale aż mnie trzęsie od tego. Jagbym była na ostrym kacu i alkohol schodził.Może jednak skonsultuj to z lekarzem, moze jakaś wirusowka? Ja miałam kilka dni biegunek i wymiotów praktycznie po wszystkim, wzięłam węgiel, jadlam kaszki ryżowe i mannę i samo przeszło, ale mnie nie bolała ani wątroba ani żołądek..
magdalena.
Ja tez zaszalałam na zakupach, weszłam do Triumpha po nowy większy stanik, wyszłam z trzema 80D matko kochana co za rozmiary, i jeszcze patrzę na mój pępek a on zmienia kształt bebzol mi się robi! Dokupiłam jeszcze ciążowych fig w Italian Fashion i może wreszcie przestanie mnie bielizna cisnąć
Ja w pierwszej ciąży skończyłam na 75I a i tak były za małe ale już większe to trzeba w specjalnych sklepach albo na zamówienie, poza tym trochę mi szkoda było 300 zł wydawać na chwile.
Ja tez używam tego co zawsze czyli lady Speed stick ale nie w żelu tylko ten zwykły
Właśnie się zorientowałam ze schudłam 3 kg, bo wcześniej się nie ważyłam od ostatniej wizyty.
W ogóle dzisiaj miałam jakiś straszny sen ze wstałam tak jakby rano i dostałam okresu i mówię do mojego ze ja wiedziałam ze ja w tej ciąży nie byłam itp :O
polcia177
To ja miałam podobny sen ale że dostałam takich intensywnych plamień i mówię już po wszystkim..Ja w pierwszej ciąży skończyłam na 75I a i tak były za małe ale już większe to trzeba w specjalnych sklepach albo na zamówienie, poza tym trochę mi szkoda było 300 zł wydawać na chwile.
Ja tez używam tego co zawsze czyli lady Speed stick ale nie w żelu tylko ten zwykły [emoji14]
Właśnie się zorientowałam ze schudłam 3 kg, bo wcześniej się nie ważyłam od ostatniej wizyty.
W ogóle dzisiaj miałam jakiś straszny sen ze wstałam tak jakby rano i dostałam okresu i mówię do mojego ze ja wiedziałam ze ja w tej ciąży nie byłam itp :O
Ja juz 2kg na plusie[emoji12]
reklama
Beata86
Ja w pierwszej ciąży skończyłam na 75I a i tak były za małe ale już większe to trzeba w specjalnych sklepach albo na zamówienie, poza tym trochę mi szkoda było 300 zł wydawać na chwile.
Ja tez używam tego co zawsze czyli lady Speed stick ale nie w żelu tylko ten zwykły
Tez mam czasem sny związane z dzieckiem i ciążą ale nie sa zbyt dobre... raz to mi sie ginekolog snil w głupiej sytuacji....
Podziel się: