reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Może jednak skonsultuj to z lekarzem, moze jakaś wirusowka? Ja miałam kilka dni biegunek i wymiotów praktycznie po wszystkim, wzięłam węgiel, jadlam kaszki ryżowe i mannę i samo przeszło, ale mnie nie bolała ani wątroba ani żołądek..
No właśnie mnie bardzo boli i to od paru dni Ale myślałam że to mdłości takie. Ale aż mnie trzęsie od tego. Jagbym była na ostrym kacu i alkohol schodził.

Ja tez zaszalałam na zakupach, weszłam do Triumpha po nowy większy stanik, wyszłam z trzema ;) 80D matko kochana co za rozmiary, i jeszcze patrzę na mój pępek a on zmienia kształt :p bebzol mi się robi! Dokupiłam jeszcze ciążowych fig w Italian Fashion i może wreszcie przestanie mnie bielizna cisnąć :D

Ja w pierwszej ciąży skończyłam na 75I a i tak były za małe ale już większe to trzeba w specjalnych sklepach albo na zamówienie, poza tym trochę mi szkoda było 300 zł wydawać na chwile.

Ja tez używam tego co zawsze czyli lady Speed stick ale nie w żelu tylko ten zwykły :p

Właśnie się zorientowałam ze schudłam 3 kg, bo wcześniej się nie ważyłam od ostatniej wizyty.

W ogóle dzisiaj miałam jakiś straszny sen ze wstałam tak jakby rano i dostałam okresu i mówię do mojego ze ja wiedziałam ze ja w tej ciąży nie byłam itp :O

Ja w pierwszej ciąży skończyłam na 75I a i tak były za małe ale już większe to trzeba w specjalnych sklepach albo na zamówienie, poza tym trochę mi szkoda było 300 zł wydawać na chwile.

Ja tez używam tego co zawsze czyli lady Speed stick ale nie w żelu tylko ten zwykły [emoji14]

Właśnie się zorientowałam ze schudłam 3 kg, bo wcześniej się nie ważyłam od ostatniej wizyty.

W ogóle dzisiaj miałam jakiś straszny sen ze wstałam tak jakby rano i dostałam okresu i mówię do mojego ze ja wiedziałam ze ja w tej ciąży nie byłam itp :O
To ja miałam podobny sen ale że dostałam takich intensywnych plamień i mówię już po wszystkim..
Ja juz 2kg na plusie[emoji12]

Ja też mam głupie sny ale nie o ciąży tylko ciągle o moim byłym. Kurcze nie wiem czemu bo to historia sprzed 12 lat.
A u mnie waga taka sama! :D

reklama

Ja tez używam tego co zawsze czyli lady Speed stick ale nie w żelu tylko ten zwykły :p

Tez mam czasem sny związane z dzieckiem i ciążą ale nie sa zbyt dobre... raz to mi sie ginekolog snil:p w głupiej sytuacji....

Do góry