Tez kiedys mialam jak pomarańcza, albo taki bursztyn, ale tylko szybko sie splukujeŚliczny.... Byłam długo ruda... strasznie absorbujacy kolor
reklama
Papillonek1980
Fanka BB :)
Wziełam ten kolor i na moich wyszła wściekła marchewka W pracy miałam granatowy komplet i wyglądało to by mega. Natychmiast pobiegłam po ciemny brąz z paletty i wyszedł mi wściekły czarny - dla pewności dłużej potrzymałamKupilam sobie farbe,mialam kupić rudy,ale wzielam carmel, odrosty beda mniej widoczne, z jasnego blondu bede robic na taki, za dwa tygodnieZobacz załącznik 889097
Hehe jak wyjdzie rudy tez sie nie pogniewam i tak szybko sie spluka, bo mam jasne blondWziełam ten kolor i na moich wyszła wściekła marchewka W pracy miałam granatowy komplet i wyglądało to by mega. Natychmiast pobiegłam po ciemny brąz z paletty i wyszedł mi wściekły czarny - dla pewności dłużej potrzymałam
Beata86
Kupilam sobie farbe,mialam kupić rudy,ale wzielam carmel, odrosty beda mniej widoczne, z jasnego blondu bede robic na taki, za dwa tygodnieZobacz załącznik 889097
Ładny ja włosów nie farbuję siwych nie ma naturalny nawet mi sie podoba pojawią się siwe zacznie sie szukanie farby
Ja tez nie mam siwych ,ale jako była fryzjerka lubię eksperymentyŁadny ja włosów nie farbuję siwych nie ma naturalny nawet mi sie podoba pojawią się siwe zacznie sie szukanie farby
Beata86
A no to jasne ja to nawet nie wiem czy jakiś inny niz mam na głowie pasowałby mi póki nie muszę zostanę przy naturalnym moj mąż tez jak mu kiedys wspomniałam o zmianie koloru to nie maluj nie maluj po coJa tez nie mam siwych ,ale jako była fryzjerka lubię eksperymenty
Jak masz ładne to trzymaj, bo jak zaczniesz to będziesz musiała caly czasA no to jasne ja to nawet nie wiem czy jakiś inny niz mam na głowie pasowałby mi póki nie muszę zostanę przy naturalnym moj mąż tez jak mu kiedys wspomniałam o zmianie koloru to nie maluj nie maluj po co
Beata86
Jak masz ładne to trzymaj, bo jak zaczniesz to będziesz musiała caly czas
Chodź jak dobrze pamietam kiedys na studiach pomalowałam kremem koloryzującym, niby po kilku myciach miały zejść ale nie zmyły się i za ciemny kolor byl. Nie widzę sie w inny kolorze
Jestem [emoji4] naczekalam sie w kolejce dlugo,wszystko w porządku ,kolejna wizyta za dwa tygodnie , a to moje male malenstwoZobacz załącznik 889053
Ale słodko [emoji173]️[emoji173]️
reklama
Olka-Manolka
Czy Aga dała znać jak po wizycie? Nie wiem czy czegoś nie przegapilam. Mam nadzieję że wszytko jest ok.
Podziel się: