reklama
iskierka2610
Fanka BB :)
Dziewczyny nie wiem czy to tak musi być ale coś się inaczej czuje. Okropne mdłości mam dalej. Ale zauważyłam że mam objawy jak przy zatruciu jakimś pokarmowym. Okropnie mnie boli wątroba i żołądek od paru dni i jest mi ciężko. Wymiotuje nie tylko przy zapachach ale i po posiłkach jakichkolwiek a do tego biegunka. Nie wiem czy to normalne.
judytka777
Piekne[emoji7]A jak z wymiarami?ile ma twoje maleństwo?super zdjęcieJestem [emoji4] naczekalam sie w kolejce dlugo,wszystko w porządku ,kolejna wizyta za dwa tygodnie , a to moje male malenstwoZobacz załącznik 889053
Kasia323
Ależ fajne zdjęcie !Jestem [emoji4] naczekalam sie w kolejce dlugo,wszystko w porządku ,kolejna wizyta za dwa tygodnie , a to moje male malenstwoZobacz załącznik 889053
KAROLA_223
Zaciekawiona BB
Jestem [emoji4] naczekalam sie w kolejce dlugo,wszystko w porządku ,kolejna wizyta za dwa tygodnie , a to moje male malenstwoZobacz załącznik 889053
Ale super ! ❤❤
Beata86
Jestem [emoji4] naczekalam sie w kolejce dlugo,wszystko w porządku ,kolejna wizyta za dwa tygodnie , a to moje male malenstwoZobacz załącznik 889053
Super aby tylko same takie wieści z wizyt ładne zdjęcie
Jaasna
Adeline, ależ profesjonalna fota! Bosko!Jestem [emoji4] naczekalam sie w kolejce dlugo,wszystko w porządku ,kolejna wizyta za dwa tygodnie , a to moje male malenstwoZobacz załącznik 889053
SuperJestem [emoji4] naczekalam sie w kolejce dlugo,wszystko w porządku ,kolejna wizyta za dwa tygodnie , a to moje male malenstwoZobacz załącznik 889053
reklama
Super! Piękne zdjęcie!!Jestem [emoji4] naczekalam sie w kolejce dlugo,wszystko w porządku ,kolejna wizyta za dwa tygodnie , a to moje male malenstwoZobacz załącznik 889053
Podziel się: