reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Phi, brednie na patyku na tym Pregnalife :p

Jak sie chce poslugiwac miesiacami, to sie nie patrzy na tygodnie, tylko na date porodu :)
Kwasek, jesli pamietam, to masz ok. 20 lutego tp, prawda?
To po 20 sierpnia mozesz mowic, ze zaczelas 4 miesiac ciazy (3 pelne skonczone) :)

Ja tez wole poslugiwac sie tygodniami, ale niektorzy mowia: dobrze, dobrze, ale ktory to miesiac :D
No właśnie 20 -1 marzec :D to taka moja rozbieżność między om a usg :D

reklama
No niby w czasie ciazy nie powinno sie kulkami z alkoholem smarowac itp, dlatego tak pytam czy jakieś sa naturalne blokery potu
.
Screenshot_20180817-163356.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180817-163356.jpg
    Screenshot_20180817-163356.jpg
    84,6 KB · Wyświetleń: 190
reklama
Ja zawsze chciałam córeczkę, ale teraz szczerze jest mi to obojętne. Nie mamy jeszcze dzieci, nie wiem czy będę wystarczająco dobrą mamą czy dla chłopca czy dla dziewczynki. Ale tak bardzo chciałabym, żeby maleństwo było juz z nami...a tu jeszcze tyyyyyle trzeba czekać

Ja tez moje pierwsze będzie więc obojętne:) ale czuję po sobie że będzie chłopiec....

Do góry