aga6
Fanka BB :)
Ja i tak sie staro czuje xD zaraz drugie dziecko, ten sam facet od 11 lat. Nigdy nie imprezowalam xP zawsze jakas 'inna' od kolezanek bylam.To o rok młodsza [emoji41]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja i tak sie staro czuje xD zaraz drugie dziecko, ten sam facet od 11 lat. Nigdy nie imprezowalam xP zawsze jakas 'inna' od kolezanek bylam.To o rok młodsza [emoji41]
Ja już swoje przeżyłam.Ja i tak sie staro czuje xD zaraz drugie dziecko, ten sam facet od 11 lat. Nigdy nie imprezowalam xP zawsze jakas 'inna' od kolezanek bylam.
Pieknamama.plPrzypomnij kobieto tylko nazwę stronki. Już nie zjadę zobaczy co tam mają!
89Ja 92'- to mlodszy czy starszy? Mi mama robila xP na słono tez ale wole na słodko xD
Z miodem jeszcze!!! Az zglodnialam.
Ble w życiu [emoji23] ja lubie chleb w jajku z ketchupem i majonezem
O mam toster ser szynkę papryke robie jutroTata robil ale nie przepadam po prostu.Nooo pycha[emoji7]
Ja ostatnio jem tosty z serem z piekarnika na śniadanko [emoji7]
Uwaga! Kto da więcej? [emoji28]Uwielbiam chleb w jajku w wersji z serem żółtym i ketchupem
A z dziwnych rzeczy, uwielbiam jeść kabanosy maczane w serku waniliowym homogenizowanym I to nie jest zachcianka ciążowa tylko mi to smakuje