A co kupiłaś ? Juz wiesz co bedzie potrzebne ja nic kompletnie, a gdzie ksiazki tez pewnie jeszcze nie masz?Moi juz 5 i 7klasa i pierwszy raz tak drogo wyszla wyprawka ale stwierdziłam ze te 300+ dostana wiec pozwolilam na wiecej i tak się zagalopowali
reklama
Ahh to obalona teoria [emoji4] ale to jest nadzieja dla mnie, w poprzedniej mialam dobra cere byl chlopiec teraz tez jest dobra może dziewczynka!U mnie sie nie sprawdzilo w jednej mialam krosty i syn bylam mega wysypana, w następnej piekna twarz chlopiec, teraz znow wysypana i co teraz sadzic [emoji23]dziecko na pewno
Mnie sie rozchodzi o nauke on tak mowi,ze fajnie,ze szkola ,jasne a wierzyc mi sie nie chce ,ze bedzie przy ksiazkach siedzial [emoji23] on mysli,ze to jak w zerowce bawic sie jeszcze beda. Moj syn chodził do przedszkola tez od 4 r zycia,ale nie plakal fajnie byloBędzie dobrze. Mój starszy idzie do 4 i już nerwy mnie biorą co to będzie
@monia_l duphaston może też huż odstawi bo w sumie progesteron ładnie się podniósł,plamień (odpukać) nie ma więc muszę pamiętać żeby o wszystko zapytać na początku września.
@mamitkaagitka najgorsze,że niby schodzi a zaraz pełno nowych [emoji24][emoji24]
@Adeline89 no mnie budzi siku, a tak w żołądku ssie, że nie zasnę.
@Martenika u mnie krosty to nie wyznacznik płci [emoji6]
@mamitkaagitka najgorsze,że niby schodzi a zaraz pełno nowych [emoji24][emoji24]
@Adeline89 no mnie budzi siku, a tak w żołądku ssie, że nie zasnę.
@Martenika u mnie krosty to nie wyznacznik płci [emoji6]
Ja brałam luteine od plamien z 6 tyg a pozniej kazal tez odstawic i bylo okNo bo właśnie plamień się boję po odstawieniu...
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Ja tez sie tego bojęNo bo właśnie plamień się boję po odstawieniu...
No przeskok jest duży duzo wiecej nauki . Wydaje mi sie ze corka w 6 klasie miala mniej nauki i.zadań niz syn w 4 . Teraz obawiam sie tej 5 i 7 klasy....Będzie dobrze. Mój starszy idzie do 4 i już nerwy mnie biorą co to będzie
Tak dokladnie bedzie dziecko [emoji23][emoji5]Ahh to obalona teoria [emoji4] ale to jest nadzieja dla mnie, w poprzedniej mialam dobra cere byl chlopiec teraz tez jest dobra może dziewczynka!
reklama
Ja mam odwrotnie 3x1 dupek i luteina 2x1Napewno progesteron będę odstawiać stopniowo (obecnie biorę 3x1 luteina dowcipnie i 2x1 duphaston). Żeby nie było nagle dla organizmu szoku, że całkiem sam sam musi go produkować. Będzie dobrze, damy radę kobietki.
Podziel się: