reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
A która z was też dziś idzie do pracy?
Ja na szczęście mam wolne dziś i jutro:)
Tak zmieniajac temat xD co myslicie o imieniu Oliwier? Wczoraj maz tak rzucil i zaczelam sie zastanawiac xP
Mial byc na 100% Antek ale juz cos mi sie przejadlo to imie.
Przy corce miala byc Amelia i tak zostalo i do tej pory mi sie podoba a ten Antek.. jakos mi przestal pasowac a ogolnie meskie imiona mi sie nie podobaja ;p
Licze ze bedzie dziewczynka xDD
Siostra mojego P. nazwała synka Olivier (ale przez v). Na początku mi się imię wydawało dziwne, ale już się przyzwyczaiłam i teraz mi się nawet podoba;)
My już po badaniu. Byłam wcześniej i wcześniej mnie przyjeli. Wszystko jest w jak najlepszym porządku. Wymiary, przepływy itp. No i .... będę miała CÓRECZKĘ! :) Po cichu na to liczyłam, takie przeczucie. Oraz zasady planowania płci. Jednak dwa dni przed owulacją się sprawdza w naszym przypadku. ;) Ale jestem szczęśliwa!!! Dzidzia idealna. Perfekcyjna :)
Super:)
Myslicie ze mozliwe zebym czula lekkie muśnięcia w podbrzuszu? Takie uczucie inne niz zawsze
Mi się wydaje, że trochę za wcześnie, chociaż kto wie:)

Co do osobnych wątków - mi się wydaje, że warto robić osobne wątki, ale tak dosłownie kilka, dla takich istotnych kwestii typu np. te imiona, wyprawka, zdjęcia brzuchów itp, ale żeby nie przesadzić. Bo jak nam się różnych wątków zrobi ze 30, to już trochę za dużo i nikomu się nie będzie chciało po tylu wątkach skakać.

Ja się urlopuje u moich rodziców od wtorkowego wieczora. Córa się ucieszyła jak przyjechałam, szukała też tatusia, no ale niestety tym razem sama przyjechałam. Moi rodzice już wiedzą, ale tak jak przeczuwałam mama już podejrzewała, bo wiedziała, ze chcemy. Ale póki co mają zakaz informowania innych osób, mam nadzieję, że się zastosują.
Ja dzisiaj znowu miałam beznadziejną nockę, bo się obudziłam i znowu ze 3 godziny nie mogłam zasnąć. Tyle dobrego, że skoro mam wolne, to pospalam potem do 11 i odespałam.
Co do zasypiania dziecka - moja córka już od dłuższego czasu zasypia sama w łóżeczku. Kładziemy ją, właczamy szumisia, przykrywamy i bobas śpi:)

reklama
28 sierpnia idę z synem do szpitala na 3 dni bo będzie miał zabieg, chyba nie ma przeciwwskazań żeby była cały czas w szpitalu nie? Dopytam oczywiście lekarza na wizycie :tak:

Do góry