Dziewczyny ja mam pytanie czemu do wszystkiego musimy mieć osobne wątki?
reklama
Zeby latwiej bylo znalesc ,a nie pozniej pomiedzy postami szukać, bo na glownych idzie po 50 stron dziennie jak nie lepiej,a tam bedzie przejrzyścieDziewczyny ja mam pytanie czemu do wszystkiego musimy mieć osobne wątki?
Halszka_00
Fanka BB :)
Mała Lottie Kto wie? Może Bessie będzie miała siostrę Lottie.Charlotte <3
Jaasna
Zeby zachowac pewien porzadek do najczestszych zagadnien I nie trzeba szukac czy spamietywac.Dziewczyny ja mam pytanie czemu do wszystkiego musimy mieć osobne wątki?
Ale oczywiscie mozesz to samo pisac tutaj lub tylko tutaj - do zalezy od Ciebie, jak wolisz.
aga6
Łatwiej sie odnalezc moim zdaniem.Dziewczyny ja mam pytanie czemu do wszystkiego musimy mieć osobne wątki?
Ja na szczęście mam wolne dziś i jutroA która z was też dziś idzie do pracy?
Siostra mojego P. nazwała synka Olivier (ale przez v). Na początku mi się imię wydawało dziwne, ale już się przyzwyczaiłam i teraz mi się nawet podobaTak zmieniajac temat xD co myslicie o imieniu Oliwier? Wczoraj maz tak rzucil i zaczelam sie zastanawiac xP
Mial byc na 100% Antek ale juz cos mi sie przejadlo to imie.
Przy corce miala byc Amelia i tak zostalo i do tej pory mi sie podoba a ten Antek.. jakos mi przestal pasowac a ogolnie meskie imiona mi sie nie podobaja ;p
Licze ze bedzie dziewczynka xDD
SuperMy już po badaniu. Byłam wcześniej i wcześniej mnie przyjeli. Wszystko jest w jak najlepszym porządku. Wymiary, przepływy itp. No i .... będę miała CÓRECZKĘ! Po cichu na to liczyłam, takie przeczucie. Oraz zasady planowania płci. Jednak dwa dni przed owulacją się sprawdza w naszym przypadku. Ale jestem szczęśliwa!!! Dzidzia idealna. Perfekcyjna
Mi się wydaje, że trochę za wcześnie, chociaż kto wieMyslicie ze mozliwe zebym czula lekkie muśnięcia w podbrzuszu? Takie uczucie inne niz zawsze
Co do osobnych wątków - mi się wydaje, że warto robić osobne wątki, ale tak dosłownie kilka, dla takich istotnych kwestii typu np. te imiona, wyprawka, zdjęcia brzuchów itp, ale żeby nie przesadzić. Bo jak nam się różnych wątków zrobi ze 30, to już trochę za dużo i nikomu się nie będzie chciało po tylu wątkach skakać.
Ja się urlopuje u moich rodziców od wtorkowego wieczora. Córa się ucieszyła jak przyjechałam, szukała też tatusia, no ale niestety tym razem sama przyjechałam. Moi rodzice już wiedzą, ale tak jak przeczuwałam mama już podejrzewała, bo wiedziała, ze chcemy. Ale póki co mają zakaz informowania innych osób, mam nadzieję, że się zastosują.
Ja dzisiaj znowu miałam beznadziejną nockę, bo się obudziłam i znowu ze 3 godziny nie mogłam zasnąć. Tyle dobrego, że skoro mam wolne, to pospalam potem do 11 i odespałam.
Co do zasypiania dziecka - moja córka już od dłuższego czasu zasypia sama w łóżeczku. Kładziemy ją, właczamy szumisia, przykrywamy i bobas śpi
Napisalam do adminki zeby usunela dieta w ciazy,bo i tak ciagle piszemy na ciążowe zachcianki, i tam ktos przez przypadek chyba dawno dodal beta hcg rosnie to tez poprosilam o usuniecie lub przeniesienieWydaje mi sie ze mamy juz wszystkie potrzebne wątki ;-)
reklama
Podziel się: