Super [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️Witaj
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt.
Ja też już po, wszystko ok tylko czepił się znowu mojego cukru i kazał mi iść do diabetologa.
A jaki wy macie cukier na czczo?
A to moje maleństwo
Zobacz załącznik 888208
reklama
Ja nie robieKażda z Was robi takie badanie? Z tym testem Pappa?
Gratulacje kochanaWitajcie. Przycupnę na wątku nieśmiało. Całkiem fajne, duże i rozbudowane to forum. Wiele rzeczy można się dowiedzieć. Wygląda na to, że będę marcóweczką (t.p. 05.03.2019), ewentualnie lutóweczką.
Jestem w 12 tc., na stanie dwójka dzieci, dziewczynka i chłopiec. Największe marzenie - zdrowe trzecie dzieciątko (i takie śliczne i mądre jak mamusia oczywiście).
Mama starowinka - weteranka, prawie 40 lat na karku. Będę podczytywać (tylko wolniej piszcie, 600 stron nie dam rady nadrobić )
polcia177
Fanka BB :)
A jaki Miałaś cukier?Witaj
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt.
Ja też już po, wszystko ok tylko czepił się znowu mojego cukru i kazał mi iść do diabetologa.
A jaki wy macie cukier na czczo?
A to moje maleństwo
Zobacz załącznik 888208
Nieistotna
Grudniowa Mama'06 Terminator
Ja robię tylko dlatego, że mam na nfz z racji wieku. Gdyby nie to ograniczyłabym się tylko do usgKażda z Was robi takie badanie? Z tym testem Pappa?
Też robię bo mam skierowanie na nfz inaczej bym nie robiła.Ja robię tylko dlatego, że mam na nfz z racji wieku. Gdyby nie to ograniczyłabym się tylko do usg
Pytanie za 100 punktów !!!!!
W ustawieniach mam wyłączone aby meile nie przychodziły że ktoś odpowiedział w temacie,a skrzynka cała zawalona powiadomieniami [emoji24]
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Tez mam skierowanie na nfz ale tam mi pisze tylko o prenatalnych wiec wydaje mi sie ze same usgTeż robię bo mam skierowanie na nfz inaczej bym nie robiła.
W ustawieniach mam wyłączone aby meile nie przychodziły że ktoś odpowiedział w temacie,a skrzynka cała zawalona powiadomieniami [emoji24]
O właśnie tez ostatnio nad tym kombinowalam i w ustawieniach wylanczalam a powiadomienia nadal jak byly tak są ....
Sent from my ALE-L21 using Forum BabyBoom mobile app
Kiedys wylaczylam,ale nie pmaietam jakTeż robię bo mam skierowanie na nfz inaczej bym nie robiła.
reklama
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Przypomnij sobie plisssssKiedys wylaczylam,ale nie pmaietam jak
Podziel się: