reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Dziewczyny a nie macie możliwości zrobić badań prenatalnych na NFZ?
Trzy ciąże prowadziłam w Pl i nigdy nie chodziłam prywatnie do lekarza i nie płaciłam za wizyty czy badania.
Dużo płacić trzeba za te wszystkie badania przez całą ciąże jak się chodzi prywatnie
Mozna jak masz super lekarza ktory dal Ci skierowanie albo masz obciazony wywiad lub wiek 35+ :p

Witajcie. :) Przycupnę na wątku nieśmiało. Całkiem fajne, duże i rozbudowane to forum. Wiele rzeczy można się dowiedzieć. Wygląda na to, że będę marcóweczką (t.p. 05.03.2019), ewentualnie lutóweczką.
Jestem w 12 tc., na stanie dwójka dzieci, dziewczynka i chłopiec. Największe marzenie - zdrowe trzecie dzieciątko (i takie śliczne i mądre jak mamusia oczywiście).:yes:
Mama starowinka - weteranka, prawie 40 lat na karku. Będę podczytywać (tylko wolniej piszcie, 600 stron nie dam rady nadrobić :biggrin2:)
Witaj :) w jakim wieku masz dzieci ?

W czwartek będę miała możliwość wykonania badań prenatalnych, podobno bardzo dokładnych. Zobaczymy, czy warto i "z czym to się je". Oczywiście po powrocie wieczorem zdam relację.
Niestety mam do pokonania 60 km, oraz potem dwie przesiadki na mieście. :rolleyes2: Generalnie kawał drogi.
Wizyta na 12.00, zanim mnie przyjmą, to pewne się zejdzie. Kolejki... I jeszcze wrócić trzeba. :D Trzymajcie kciuki za dobre wyniki. Zostało dwa dni, rany zejdę na zawał z nerwów. :(

EDIT: Cześć, witaj. Dzieci mam w wieku 14 i 11 lat. Ja mam 39

Dziewczyny a nie macie możliwości zrobić badań prenatalnych na NFZ?
Trzy ciąże prowadziłam w Pl i nigdy nie chodziłam prywatnie do lekarza i nie płaciłam za wizyty czy badania.
Dużo płacić trzeba za te wszystkie badania przez całą ciąże jak się chodzi prywatnie

Jeszcze nie prowadziłam ciąży na nfz. U mnie specjalistów na fundusz brak... Moja bratowa prowadziła na nfz i prawie zeszła z tego świata jak nie rozpoznał ciąży pozamacicznej więc ja podziękuję.

U mnie bez różnicy, prywatnie czy NFZ. Liczyłam na lepszą opiekę w szpitalu chodząc wyłącznie prywatnie na wizyty z synkiem, a zostałam dokumentnie zignorowana przy porodzie, więc po co przepłacać? ;)

W czwartek będę miała możliwość wykonania badań prenatalnych, podobno bardzo dokładnych. Zobaczymy, czy warto i "z czym to się je". Oczywiście po powrocie wieczorem zdam relację.
Niestety mam do pokonania 60 km, oraz potem dwie przesiadki na mieście. :rolleyes2: Generalnie kawał drogi.
Wizyta na 12.00, zanim mnie przyjmą, to pewne się zejdzie. Kolejki... I jeszcze wrócić trzeba. :D Trzymajcie kciuki za dobre wyniki. Zostało dwa dni, rany zejdę na zawał z nerwów. :(

EDIT: Cześć, witaj. Dzieci mam w wieku 14 i 11 lat. Ja mam 39
Na pewno wszyscy bedziemy trzymac kciuki tu bardzo sie wszystkie wspieramy :)
Mam dzieci w podobnym wieku corka 13 lat a syn we wrześniu bedzie mial 11 ;)

Masakra wlasnie na necie przeczytalam ze w Darłowie fala porwala 3 dzieci najstarszego 14 latka znalezli a dwoje w wieku chyba 12 i 11 nadal poszukuja.....biedni rodzice co oni musza teraz przeżywać :(

reklama
Do góry