aga6
Fanka BB :)
Jestem na koncu swiata na dzialce..Jaki maja kolor? Jedź na ip
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jestem na koncu swiata na dzialce..Jaki maja kolor? Jedź na ip
Trzeba spradzic zeby byc spokojnym, ale nie ma co sie martwic na zapas Plamilam w pierwszej ciazy 2 razy i lekarze mowili ze wszystko wporzadku i nie wiedza czemu.Profilaktycznie trzymali mnie w szpitalu ale tylko nospe dostawalam.Dziewczyny pojawily sie plamienia.. strasznie sie boje
Zadzwoń do lekarza to ci powie co dalej robić. Ale też nie martw się na zapas. Plamienie może mieć różne, niekoniecznie groźne przyczyny. Zależy jako kolor, czy świeża krew czy raczej taka stara brązowa.Zaczynam 13
Jaki kolor? Do lekarza lub na IP marsz.Dziewczyny pojawily sie plamienia.. strasznie sie boje
Aga masz jutro wizyte tak? Wiec i tak wracasz..Dziewczyny pojawily sie plamienia.. strasznie sie boje
Ale nie masz jak sie ruszyc, ja mialam z synem w 13 tygodniu okazał sie krwiak lezalam pozniej do 26 tygodnia, rozne sa przyczyny plamien nie zawsze zle, chociaż w jednej ciazy w 13 mialam pomaranczowe i niestety poronilam, kazde plamienie warto skontrolowaćJestem na koncu swiata na dzialce..
Dostaniesz sie na fundusz powinni cie przyjąć w ciagu 7 dni musisz tylko miec skierowanie od lekarza i zaświadczenie o ciąży no i te wyniki zrób.Do dziewczyn z tarczą wyszło mi TSH 2,96 dostałam skierowanie do endokrynologa dostanę się na fundusz w ciąży od ręki czy muszę prywatnie ? Mamjeszcze zrobić ft3 i ft4