reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Gratuluje wczorajszych wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze :)

Ja dzis mialam noc do kitu, bo moje wszystkie dzieci zmowily sie chyba, zeby poplakiwac z roznych powodow.
Co to, pelnia byla? :D
U nas tez masakra.. pogryziona przez komary a do tego zęby idą -.- dobrze ze do 9 jakos dospala. Teraz mąż ją usypia na drzemke a ja moge troche nadrobic ;-)

reklama
Ja też po wizycie. 7 tyg i 2 dni. Termin 21 marca. Prenatalne umówione na 19 września to będzie 13 tydz i 2 dni. Takie terminy, ake dostałam skierowanie więc ide. Następna wizyta z wynikami 29 sierpnia dziś na usg do mnie dotarło że naprawdę jestem w ciąży i że to będzie 4 dziecko. Jakoś oblecial mnie strach

Witam Was serdecznie... nie będę na bieżąco z racji pracy i obowiązków domowych... myślę że zagoszczą tak we wrześniu... wszystkim gratuluję udanych wizyt i do szybkiego usłyszenia :tak:

reklama
Do góry