reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
To ja tak mam,ale mnie sie na kompie wyswietla a na apce bb nie

Czyli zależy czego używamy:)

A ty na apce siedzisz? W aplikacji to wklejalas czy na forum na kompie w sygnature

Na laptopie, daję odpowiedz i wklejam pierwszego linka polecanego do babyboom i jest :)

eikt9n73ujni41a9.png

reklama
Ja wczoraj bylam na wizycie. Magia....moge byc spokojna na kolejny tydzien hihi :D 8+5, niewiele ponad 2 cm, serduszko bije z predkoscia 170 uderzen. Jedynie kosmowka ulozona nisko i trzeba uważać. Jest ulozona po lewej stronie...przynajmniej na usg byla po lewo....a nie wiem czy o to chodzi + szybkie tetno + kalendarz chinski wskazuje dziewczynke = ciekawe czy sie sprawdzi haha :D
Super:)
Żaden lekarz nic mi nie mówił o prenatalnych. Jedynie o usg miedzy 11 a 13 tyg ale zwykłym usg.
Zapisujecie sie na usg prenatalne ? Zapisalyscie sie juz ?
Ja się zapisuje na 100%.
Ja chciałam ale w jednym szpitalu powiedzieli że nie ma miejsca no i nie mam 35 lat a do drugiego w ogóle się nie dodzwoniłam :/
Bo na NFZ robią właśnie jak ktoś ma powyżej 35 lat lub jakieś wskazania typu choroby w poprzedniej ciąży czy w bliskiej rodzinie. Inne osoby muszą robić prywatnie.
Ja już po wizycie serduszko bije [emoji4] wg om 7+1 wg USG 7+2 [emoji6]
Trochę mnie nastraszyła bo jak chciała zrobić dowcipnie USG to nie mogła nic znaleść bo mam wykrzywiona macice po ostatniej ciąży. Przez brzuch dopiero udało się zobaczyć maluszka.
Dziewczyny mam pytanie, jakich aplikacji ciążowych używacie ? :)
Żadnej:p
Ja juz po :)
Dzidziulek jest, serducho pika, wszystko ok :)

Ja dzisiaj standardowo zmęczona, chociaż nie aż tak tragicznie jak wczoraj:p A pół nocy znowu spać nie mogłam...

eikt9n73ujni41a9.png

Odpowiedz tutaj gdzie odpisujemy na posty. Załączam tego linka z suwaczka. mam go skopiowanego wklejam mnie sie pokazuje link [igm]http... a wy widzicie suwaczek
tak jak teraz. kurcze inaczej nie umiem wyjaśnić, mam nadzieję że pomogłam :)
eikt9n73ujni41a9.png
Czyli Ty zawsze jak odpisujesz to wklejasz linka z suwaczkiem? A wiesz że na stronie z swoim profilem masz punkt sygnatura i tam możesz wkleić i w tedy automatycznie będzie Ci dodawać do wpisów, ale w tedy nie będzie na tel widać :)

reklama
Czyli Ty zawsze jak odpisujesz to wklejasz linka z suwaczkiem? A wiesz że na stronie z swoim profilem masz punkt sygnatura i tam możesz wkleić i w tedy automatycznie będzie Ci dodawać do wpisów, ale w tedy nie będzie na tel widać :)

Tak robię jak mówisz mam go cały czas skopiowanego i wklejam. a o sygnaturze nie widziałam nawet że coś jest takiego bo jestem tu 3 dni :) jeszcze nie rozpracowalam wszystkiego ;)
eikt9n73ujni41a9.png

Do góry