reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Nowe mamusia, prowadzę kalendarz wizyt i jeśli chcecie w nim zaistnieć [emoji6] to piszcie w wątku o wizytach (bo jak tutaj piszecie to mi się gubią daty przy tak wielkiej produkcji postów) i Was wpiszę [emoji6]

Link do: Nasze wizyty

Dziewczyny żegnam się z wami. U mnie już po poronieniu, zostały resztki które „stymulują” betę. Dostałam dzisiaj wybór zabieg czy leki, ale byłam w szoku i wyszłam. Życzę wam powodzenia i mam nadzieje ze będziecie miały więcej szczęścia niż ja <3 szczerze! Dbajcie o swoje Maluszki!

Dziewczyny żegnam się z wami. U mnie już po poronieniu, zostały resztki które „stymulują” betę. Dostałam dzisiaj wybór zabieg czy leki, ale byłam w szoku i wyszłam. Życzę wam powodzenia i mam nadzieje ze będziecie miały więcej szczęścia niż ja <3 szczerze! Dbajcie o swoje Maluszki!
Ale jak to?????

Trzymaj się tam kochana [emoji8] i ja kciuki zaciśnięte będę trzymać za kolejną fasoleczke

Ejj mialy byc same dobre wiesci :(
Tule mocno kochana :*

Ale jak to?????
Wtedy w szpitalu mieli racje. Babka na prywatnym mi dała nadzieje, ale się okazało ze złudna i ze dobrze pamiętałam ze w szpitalu dziecko miało 4 mm a u niej 2,6 mm. Czyli nie ze ciaza opóźniona tylko ze już cześć została wydalona. Dzisiaj już nie było co mierzyć, może jakieś resztki, które powodują wzrost bety. Nie wiem czy jestem w stanie mieć kolejna fasolkę, chciałam jedno dziecko i jedno miałam :) mam nadzieje, ze nie wprawie was w smutny nastrój, wy macie się cieszyć waszymi już brzoskwinkami a nie fasolkami ;) buziaki baby, może marzec 2020 będzie mój... :)

Wtedy w szpitalu mieli racje. Babka na prywatnym mi dała nadzieje, ale się okazało ze złudna i ze dobrze pamiętałam ze w szpitalu dziecko miało 4 mm a u niej 2,6 mm. Czyli nie ze ciaza opóźniona tylko ze już cześć została wydalona. Dzisiaj już nie było co mierzyć, może jakieś resztki, które powodują wzrost bety. Nie wiem czy jestem w stanie mieć kolejna fasolkę, chciałam jedno dziecko i jedno miałam :) mam nadzieje, ze nie wprawie was w smutny nastrój, wy macie się cieszyć waszymi już brzoskwinkami a nie fasolkami ;) buziaki baby, może marzec 2020 będzie mój... :)
Podziwiam za optymizm i życzę Ci tego czego pragniesz najbardziej, niech się spełni [emoji8]

reklama
Kochana trzymam kciuki ze następnym razem sie uda

Do góry