reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Powodzenia dla wszystkich wizytujących. Witam nowe forumowiczki. Ja dziś również zaliczyłam lekarza. Z dwójką dzieci i workiem. Zwracałam całą noc i już nie mam siły na nic. Wzięłam wolne. Dali mi coś na zatrzymanie. Inaczej się odwodnię. Sama jestem przecież w domu. I do tego z dwójką dzieci. A już mi się słabo robiło. Widziałam maluszka. Serduszko nadal bije nierównomiernie. Póki co wszystko wyglada Ok.

reklama
Dobra. Już po. Nic nie widać niestety. Tzn jest pęcherzyk ciazowy we właściwym miejscu. Czyli to co w zasadzie spodziewałam się zobaczyć dziś. Pierwszy mój strach wyeliminowany- to Nie cp. Teraz za 2 tyg zobaczę co i jak się będzie rozwijać. Mam czekać.
W sumie to dobra wiadomosc ;-) a z om jaki termin Ci wychodzi?

Powodzenia dla wszystkich wizytujących. Witam nowe forumowiczki. Ja dziś również zaliczyłam lekarza. Z dwójką dzieci i workiem. Zwracałam całą noc i już nie mam siły na nic. Wzięłam wolne. Dali mi coś na zatrzymanie. Inaczej się odwodnię. Sama jestem przecież w domu. I do tego z dwójką dzieci. A już mi się słabo robiło. Widziałam maluszka. Serduszko nadal bije nierównomiernie. Póki co wszystko wyglada Ok.
Dobrze ze z dzidzia wszystko ok! A Ty szybko wracaj do zdrowia

Rety niech szybko pomoże lek !!

@aga6 u mnie według om to dopiero 5 tyg 4 dni. Więc bardzo wcześnie. Z córka też tak byłam i była tylko kropka. Ale tam gdzie trzeba. Mój największy strach to cp. Póki co jadę na urlop i będę odpoczywać.

@FallenAngel83 właśnie się zastanawiałam jak ty tam. Współczuję wymiotow. Oby już było lepiej.

Jestem na razie jest ok, ma 1.5 cm tetno w normie 151. Tydz 7 wizyta za 2 tygodnie ,mowil,ze wszystkie normy spełnia, badal mnie dopochwowo i przez brzuch. Wiadomo mowil,ze w moim przypadku to różnie moze byc i wszystko czas pokaze,ale jest na razie ok. Jakas torbiel na lewym jajniku,ale nic nie mówił,ze to cos strasznego

Dobra. Już po. Nic nie widać niestety. Tzn jest pęcherzyk ciazowy we właściwym miejscu. Czyli to co w zasadzie spodziewałam się zobaczyć dziś. Pierwszy mój strach wyeliminowany- to Nie cp. Teraz za 2 tyg zobaczę co i jak się będzie rozwijać. Mam czekać.
To dobrze,ze jest co powinno byc gratulacje ,a kiedy ostatnia miesiączke mialas?

reklama
Do góry