reklama
Stokrotenka23
Fanka BB :)
Bylam w lux medzie.Dlaczego się wkurzyłes?
Nic nie wspomniał o prenatalnych. Jedynie usg miedzy 11 a 14 tyg.
Zero jakiejś opieki... czy ja az tak dużo oczekuje ? Popatrzył na wyniki, usg i założył kartę.
I patrzy na mnie I mówi "A teraz pytania", ja zszokowana i wkurzona mowie ze to moja pierwsza ciąża to nie wiem nawet o co pytać. No to powiedzial zebym zrobila wszystkie badania ktore mam w pakiecie bez skierowania.
The end...
Stokrotenka23
Tzn mam powtórzyć mocz bo leukocyty sa wysokie co świadczy o jakiejś bakterii, zrobic glukoze z obciążeniem bo mam za duża na czczo. I unikać dzieci bo mogę złapać rozyczke.
Cytologia wyszla mi 2 a on nic... Nic.... dobrze że poprzedni lekarz dał mi receptę.
Cytologia wyszla mi 2 a on nic... Nic.... dobrze że poprzedni lekarz dał mi receptę.
A jakie to są w tym pakiecie? Ja się nie orientuję chodzę prywatnie i lekarz zleca badania za które oczywiście place jak za zboże... Ale u nas na NFZ prowadzenie ciąży to masakraBylam w lux medzie.
Nic nie wspomniał o prenatalnych. Jedynie usg miedzy 11 a 14 tyg.
Zero jakiejś opieki... czy ja az tak dużo oczekuje ? Popatrzył na wyniki, usg i założył kartę.
I patrzy na mnie I mówi "A teraz pytania", ja zszokowana i wkurzona mowie ze to moja pierwsza ciąża to nie wiem nawet o co pytać. No to powiedzial zebym zrobila wszystkie badania ktore mam w pakiecie bez skierowania.
The end...
Hmmm... Mi w pierwszej ciąży też cytologia 2 i nie dał żadnych globulek też nicTzn mam powtórzyć mocz bo leukocyty sa wysokie co świadczy o jakiejś bakterii, zrobic glukoze z obciążeniem bo mam za duża na czczo. I unikać dzieci bo mogę złapać rozyczke.
Stokrotenka23
Nie wiem jakie mam. Ja mam pakiet z pracy. Muszę zadzwonić na infolinię i sie dowiedziećA jakie to są w tym pakiecie? Ja się nie orientuję chodzę prywatnie i lekarz zleca badania za które oczywiście place jak za zboże... Ale u nas na NFZ prowadzenie ciąży to masakra
Stokrotenka23
Dziewczyny a może ja mam zbyt duże oczekiwania i nie powinnam się az tak denerwować?
Denerwujesz się to normalne ale nie ma co aż tak bardzo przeżywać bo to nie sluzy Maleństwu. Może w tym 11-14 tyg to o genetyczne USG chodziloDziewczyny a może ja mam zbyt duże oczekiwania i nie powinnam się az tak denerwować?
reklama
Podziel się: