reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
@Adeline nie żartuj [emoji12] zawsze i tylko pampers. Nie lubię innych. W poprzedniej ciąży zamawiałam sobie co miesiąc i tak mniej więcej celowałam w rozmiary. Wyszło perfekcyjnie. Tak samo z chusteczkami. Właśnie mi się dopiero kończą [emoji23]

@Justyna Norwegia [emoji23] jakbym o sobie i mojej pierwszej ciąży czytała [emoji23] też mi się wydawało żem zmęczona [emoji12] teraz dopiero jest hardcore.
@monia_l mam przewijak. Piękny drewniany z kompletu. I wiesz? Sprzedaję chyba. Kompletnie przy drugim dziecku mi się nie przydał. A teraz dosłownie tylko kurz zbiera.

Dajesz mi nadzieję, że u mnie będzie tak samo :-D
Wym
Ja biorę ze wzg na poprzednie poronienie i plamienia na poczatku ciazyNie wiem czy to do mnie pytanie bo jest jeszcze jedna Monia ;) ja mam dzis 8t6d :)
Ja to już zgłupiałam jak liczyć. Właśnie jestem po wizycie. Lekarz wpisał w kartę przewidywana datę porodu 7 marca. Dziś według OM zaczynam 9 tydzień a według dzisiejszego USG stwierdził że to 8 tydzień i datę będzie coś koło 15 marca.

reklama
Do góry