reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Zemanka a tyle się mówi ze w Chicago jest tyle poloni to może i jakiś polski ginekolog, położna się znajdzie? Sprawdzałam w necie? Może jest jakąś "polska" przychodnia gdzie będą mogli Ci coś podpowiedzieć.
Ja do lekarza się umowie na za 1,5-2 tygodnie (tez w okolicach 16-19) to będzie już skończony 7 tydzień licząc od ostaniej miesiączki.

@adgam1986 musi być dobrze,a maluchy marcowe muszą być zdrowe [emoji3] Zaczęłam nosić te spodnie co chciałam ostatnio wywalać bo ciut za duże były więc nie ciśnie nic [emoji3] brzuch ciut napęczniały bo wzdęcia męczą. Wczoraj najadłam się śliwek i pokazałam mężowi brzuch,a on zadowolony że widać he he popukałam go w głowę i mówię, że to tylko wzdęcia [emoji23][emoji23]

Witaj @Zemanka witaj z nami, chcemy się razem wspierać więc mam nadzieję,że dobrze Ci tu będzie [emoji3] na pierwszej wizycie byłam 27. czerwca ze względu na konsultacje z lekarzem co mam jeszcze brać, teraz idę 10. I to będzie według owulacji (bo była późno) mniej więcej 6t5d.

reklama
Do góry