reklama
adgam1986
Aktywna w BB
Zemanka a tyle się mówi ze w Chicago jest tyle poloni to może i jakiś polski ginekolog, położna się znajdzie? Sprawdzałam w necie? Może jest jakąś "polska" przychodnia gdzie będą mogli Ci coś podpowiedzieć.
Ja do lekarza się umowie na za 1,5-2 tygodnie (tez w okolicach 16-19) to będzie już skończony 7 tydzień licząc od ostaniej miesiączki.
Ja do lekarza się umowie na za 1,5-2 tygodnie (tez w okolicach 16-19) to będzie już skończony 7 tydzień licząc od ostaniej miesiączki.
@adgam1986 musi być dobrze,a maluchy marcowe muszą być zdrowe [emoji3] Zaczęłam nosić te spodnie co chciałam ostatnio wywalać bo ciut za duże były więc nie ciśnie nic [emoji3] brzuch ciut napęczniały bo wzdęcia męczą. Wczoraj najadłam się śliwek i pokazałam mężowi brzuch,a on zadowolony że widać he he popukałam go w głowę i mówię, że to tylko wzdęcia [emoji23][emoji23]
Witaj @Zemanka witaj z nami, chcemy się razem wspierać więc mam nadzieję,że dobrze Ci tu będzie [emoji3] na pierwszej wizycie byłam 27. czerwca ze względu na konsultacje z lekarzem co mam jeszcze brać, teraz idę 10. I to będzie według owulacji (bo była późno) mniej więcej 6t5d.
Witaj @Zemanka witaj z nami, chcemy się razem wspierać więc mam nadzieję,że dobrze Ci tu będzie [emoji3] na pierwszej wizycie byłam 27. czerwca ze względu na konsultacje z lekarzem co mam jeszcze brać, teraz idę 10. I to będzie według owulacji (bo była późno) mniej więcej 6t5d.
A Twoja?@monia_l jak sytuacja u Ciebie?
aga6
Fanka BB :)
A nie chce Was straszyc ;-) teraz w miare opanowana ale moge sie spodziewac wszystkiegoA Twoja?
reklama
aga6
Fanka BB :)
Oby juz tak zostalo :* w sensie ze czysto!jak narazie czysto ale strach i niepewnosc ciągle jest
Podziel się: