reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Ja bym tez nie dala rady swirowalabym, moze inaczej jak ktos nie stracił ciąż to inaczej dp tego podchodzi,ale mnie usg bardzo uspokaja ,a to przecież wazne w ciąży
Mam tak samo wizyte mialam tydzień temu nastepna dopiero za tydzień a ja juz swiruje. Wydaje mi sie ze mdlosci odpuscily i stres..... ja bym najchętniej chodzila na usg co tydzień ;)

reklama
Ja z synem zdarzalo sie ,ze chodziłam co dwa tygodnie a min co 4, zawsze prywatnie, bylam spokojniejsza, lepiej zrobic usg dla ukojenia nerow

Dzięki. Uspokoiłam się trochę, przynajmniej jeśli chodzi o cp (bo w większości przypadków beta źle rośnie albo skacze)
Na usg ide za tydzień dopiero. Chociaż jak powyżej 1500 to mogłabym i już, ale doktorek nie ma terminów :( także muszę czekać...

Mam tak samo wizyte mialam tydzień temu nastepna dopiero za tydzień a ja juz swiruje. Wydaje mi sie ze mdlosci odpuscily i stres..... ja bym najchętniej chodzila na usg co tydzień ;)
Zazdroszcze lepszego samopoczucia, bo u mnie coraz bardziej ciazowo sie robi :/
Kilka dni temu juz slabszy apetyt, wczoraj sie czulam jakbym miala stoper w zoladku, a dzis mam mdlosci :p
I to od zapachow - no wszystko mi tak okropnie smierdzi, ze poezja! Az zaluje, ze nie mam skrzywionej przegrody nosowej ;)

Dzięki. Uspokoiłam się trochę, przynajmniej jeśli chodzi o cp (bo w większości przypadków beta źle rośnie albo skacze)
Na usg ide za tydzień dopiero. Chociaż jak powyżej 1500 to mogłabym i już, ale doktorek nie ma terminów :( także muszę czekać...
Poczekaj jeszcze u mnie przy becie 14 tyś byl pecherzyk i cialko a na serducho musialam czekac tydzien kolejny

@FallenAngel83 @kwasek to ja wam coś powiem o zasypianiu. Ja mam 7 latkę i zasypia ze mną. Kiedyś mi to strasznie przeszkadzało (w przedszkolu zasypiała sama, z nianią sama - a jak ja jestem to musiała ze mną). Ale teraz to uwielbiam! Choćby nie wiem co się działo w ciągu dnia - czasem każda z nas spędza dzień oddzielnie. To wieczorem mamy godzinę dla siebie. Myjemy się, potem książka i pogaduchy - wtedy właśnie każda z nas nie robi nic innego - jesteśmy tylko dla siebie, mamy wtedy taki nasz babski czas. Potem włączam słuchowisko i zasypia (czasem zasypiamy razem w naszym łóżku i tak śpimy - tata się dołącza lub nie w zależności od tego czy chce się wyspać czy niekoniecznie).
No chyba że bardzo wam to przeszkadza...

Nie chodzi o to czy przeszkadza czy nie. Sęk w tym, że wieczorem mam milion rzeczy do zrobienia. Pranie, sprzątanie, podlewanie ogrodu, w roku szkolnym dojdą zadania domowe. Ona sama nigdy nie zaśnie. Ja się nie rozdwoję. A jej własne łóżeczko ją w dupkę najwyraźniej pali, bo tylko ją tam włożę to jest ryk nie z tej ziemi. Dodatkowo młoda ma roczek. Nie da jej się zostawić na łóżku samej.

reklama
Do góry