magdalena.
Fanka BB :)
I ja się witam nieśmiało korzystałam z tego forum w zeszłym roku ale jakos nie w głowie mi było udzielanie się termin z miesiączki mam na 10 marca a jestem mama prawie rocznej Amelki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GratulacjeI ja się witam nieśmiało korzystałam z tego forum w zeszłym roku ale jakos nie w głowie mi było udzielanie się termin z miesiączki mam na 10 marca a jestem mama prawie rocznej Amelki
Ja mam dwa psy, wlasnie jednego targalam do domu, bo uciekl i sie umeczylam, następnym razem musze brac smycz. Teraz ma kare siedzi zamkniety. Za to mam syna 7 lat takze juz duzy chlopakDziękuje na początku byłam trochę przerażona jak dotarło do mnie ze będę miała dwa maluchy w domu, ale jakoś powoli się z tym oswajam. Mam jeszcze czasem myśli jak sobie poradzę z 2 dzieci i psem (nie miała baba problemu... [emoji14] ) ale już częściej myśle bardziej o tym ze dużo kobiet daje radę to dlaczego ja mam nie dać. Powiem Wam ze tak jak przy pierwszej ciąży nie mam żadnych mdłości ani objawów, ale w ogóle nie chce mi się jeść...
Witaj tez mam corke Amelke ;-) ma 16 mcyI ja się witam nieśmiało korzystałam z tego forum w zeszłym roku ale jakos nie w głowie mi było udzielanie się termin z miesiączki mam na 10 marca a jestem mama prawie rocznej Amelki
Tak jak Ci pisały dziewczyny to chyba zależy od wielkości dziecka.Teoretycznie robi się pomiedzy 11 a 14. Ja osoboscie sklanialabym się w kierunku 13t któryś dzień
Teoretycznie to dobry czas, bo tak jak dziewczyny wspominaly, badanie to robi sie mirdzy 11 a 14 tygodniem.Myslicie ze 11t1d to nie za wczesnie na genetyczne? Bo innego terminu nie bylo..
GratulujeI ja się witam nieśmiało korzystałam z tego forum w zeszłym roku ale jakos nie w głowie mi było udzielanie się termin z miesiączki mam na 10 marca a jestem mama prawie rocznej Amelki
Poradzisz sobie poradzisz... ja jestem tego przykładem, różnica między chłopakami 18 miesięcy, było ciężko ale im człowiek więcej ma na głowie tym bardziej jest zorganizowany.Dziękuje na początku byłam trochę przerażona jak dotarło do mnie ze będę miała dwa maluchy w domu, ale jakoś powoli się z tym oswajam. Mam jeszcze czasem myśli jak sobie poradzę z 2 dzieci i psem (nie miała baba problemu... ) ale już częściej myśle bardziej o tym ze dużo kobiet daje radę to dlaczego ja mam nie dać. Powiem Wam ze tak jak przy pierwszej ciąży nie mam żadnych mdłości ani objawów, ale w ogóle nie chce mi się jeść...