reklama
No właśnie narazie standardowo, wieczorem żel do mycia twarzy Garnier plus krem Vichy. Zastanawiam się czy szarym mydłem nie myć buzi co podsuszy troszku. Jak się pogorszy to pójdę do zielarskiego, jest fajna babka co doradzi.@AngelMum robisz cos z tą buzią? Miałam trądzik różowaty i w styczniu leczyłam się sterydami i antybiotykami. I miałam fajny podkład z LaRoche (ale w ciąży go nie można) I teraz znowu coś tak się zaczyna (hormony zapewne) i nie wiem na co się przestawić teraz...
Mialam tak ostatnio myslalam ze zejde, teraz przez te upały siedze w domu, bo inaczej bym nie dala radeByłam przed chwila w sklepie i prawie zemdlalam tak mi się słabo zrobiło gorąco i duszno ze musiałam przysiąść, na szczęście kasjerka przyszła i dała mi wodę i zrobiło mi się lepiej .. zdarzały wam się omdlenia na początku ciąży?
Jaasna
Fanka BB :)
Mnie czasem lekko w glowie sie kreci, ale nic powaznego, czasem mam wrazenie, ze jestem troche spowolniona.Byłam przed chwila w sklepie i prawie zemdlalam tak mi się słabo zrobiło gorąco i duszno ze musiałam przysiąść, na szczęście kasjerka przyszła i dała mi wodę i zrobiło mi się lepiej .. zdarzały wam się omdlenia na początku ciąży?
martoosia04
Myslicie ze 11t1d to nie za wczesnie na genetyczne? Bo innego terminu nie bylo..
A nie lepiej koło 14tc? Bobo większe i lepiej bedzie mierzyć.
Mój lekarz mówił chyba między 11 a 14. Więc się załapujesz.Myslicie ze 11t1d to nie za wczesnie na genetyczne? Bo innego terminu nie bylo..
reklama
aga6
Wolalabym tak ale nie bylo terminow. Licze ze sie jakis zwolni tydzien pozniejA nie lepiej koło 14tc? Bobo większe i lepiej bedzie mierzyć.
Podziel się: