reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Tez nie mam zamiaru wyreczac sie dziecmi :)
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty bo z tego co pamiętam to ich dzis dużo

Ja zamiast wyręczać się dziećmi, z chęcią oddałabym dzieciarnię do ich cioci, bo wtedy spokój i cisza w mieszkaniu, więc z takim maluszkiem (noworodkiem) to aż nawet miło się siedzi ;)
teraz już nikt mi nie powie, że z pierwszym dzieckiem jest ciężko sobie zorganizować dzień :D

Ja dwójkę synów urodziłam SN. Pierwszy poród był dla mnie ciężki ( wiadomo pierworodka i strach) poszło szybko bo o 4 byłam na izbie i urodziłam o 8:40, bez znieczulenia :-( . Drugi poród to bajka... szpital o 8 i mały był już o 12. Miałam znieczulenie i tak naprawdę to ból był z 30 minut przed parciem? Teraz chyba chciałbym CC. Nie chce po raz trzeci być zszywana :-(

tylko dajcie koniecznie znac po wizytach, przeżywam jak bym sama szła na wizytę!!
też byłam szyta, i kurcze strasznie mi to przeszkadzało zwłaszcza że szwy długo miałam. ( cały czas mnie te blizny bolą) raz mnie cieli a za drugim sama pękłam!!

Ja zamiast wyręczać się dziećmi, z chęcią oddałabym dzieciarnię do ich cioci, bo wtedy spokój i cisza w mieszkaniu, więc z takim maluszkiem (noworodkiem) to aż nawet miło się siedzi ;)
teraz już nikt mi nie powie, że z pierwszym dzieckiem jest ciężko sobie zorganizować dzień :D
Masz rację! Obecnie moi chłopcy mają po 10 i 8 lat, zajmują się sami sobą i teraz podczas wakacji ogólnie sielanka... od września idą do szkoły a ja będę leniuchowac

Masz rację! Obecnie moi chłopcy mają po 10 i 8 lat, zajmują się sami sobą i teraz podczas wakacji ogólnie sielanka... od września idą do szkoły a ja będę leniuchowac
uwielbiam czas, kiedy dzieciaki są w szkole/przedszkolu <3 najlepsze chwile, serio. Jeden minus - trzeba ich codziennie rano na tą 8:00 zaprowadzić, ale potem spokój i hulaj dusza! <3

uwielbiam czas, kiedy dzieciaki są w szkole/przedszkolu <3 najlepsze chwile, serio. Jeden minus - trzeba ich codziennie rano na tą 8:00 zaprowadzić, ale potem spokój i hulaj dusza! <3
Hehe no moj tez teraz mi marudzi,ze mu sie nudzi , staram sie zajecie mu zorganizować ,czy kolegów zaprasza jedzie gdzieś, ale wiadomo nie co dzień. Pojdzie do szkoły to odpoczne [emoji23] od stekania

reklama
Dobrze jak szkoła na 8... u nas w roku ubiegłym lekcje na 8 mieli tylko dwa razy, reszta to 11:50 porażka a nie godzina. Ale cóż cieszę się że pobede w domu od roku szkolnego- syn zaczyna 4 klasę,młodszy 2'.. więcej nauki. Będę bardziej na bieżąco ze wszystkim.. tylko od marca to już chyba tak kolorowo nie będzie

Do góry