reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
W ogole kalkulator na necie wylicza mi nieprawidłowy przyrost według niego powinnam miec 5tys co drugi dzien jakis sfiksowany.
Juz teraz sama zgupialam jesli beta w 9 lipca jest 177 to ile powinna miec 16? Obliczy mi ktos czy ja zle licze.

reklama
U mnie póki co z wynikow infekcja układu moczowego... Jakie antybiotyki w ciąży bralyscie? Brała któraś Monural?
Czekaaaaaaam na bete!!!!! :(:(

SA takie źródła że..." wzrost stężenia HCG wolniejszy i w przedziale 1200 mIU/ml-6000 mIU/ml poziom HCG podwaja się średnio w czasie 96 godzin (4 dni), a dla stężeń przekraczających 6000 mIU/ml ten czas może być jeszcze dłuższy" ale nie poznałam żadnego przypadku... Moja beta wcześniej też jakieś dziwne przyrosty i wiara zostaje. A każdy przypadek pewnie indywidualny i najważniejsze usg :*
Ja tez tej bety nie kumam

Bo podobno w ktoryms momencie wolniej rosnie a nawet chyba spada. Kiedy masz wizyte? Bedzie dobrze, zobaczysz :)

Ojjj ile ja jestem spokojniejsza jak tej bety nie robie.
W tej ciazy wyszlam z zalozenia ze co ma byc to i tak bedzie.

Ja też bym nie robiła ale moja lekarka jest jakaś wyczulona na to i każe mi robić. Dla mnie ta pierwsza by już wystarczyła, bo to sam stres...
Niby mam jej podać wynik SMS i może mnie przyjmie w wolnym czasie na usg na oddziale szpitalnym, ale prywatnie mam u niej wizytę za tydzień we wtorek i nie wiem czy lepiej nie poczekać do tego wtorku niż biegać teraz skoro w czwartek nie było zarodka. Zawsze to tydzień dłużej z nadzieją ;-)

Ja też bym nie robiła ale moja lekarka jest jakaś wyczulona na to i każe mi robić. Dla mnie ta pierwsza by już wystarczyła, bo to sam stres...
Niby mam jej podać wynik SMS i może mnie przyjmie w wolnym czasie na usg na oddziale szpitalnym, ale prywatnie mam u niej wizytę za tydzień we wtorek i nie wiem czy lepiej nie poczekać do tego wtorku niż biegać teraz skoro w czwartek nie było zarodka. Zawsze to tydzień dłużej z nadzieją ;-)
Ja idę w piatek az sie boje

reklama
Jaki kalkulator uzywasz ja przed chwila liczylam i wyszedl mi nieprawidlowy przyrost wiec nie kumam tych kalkulatorów. Blizniaki raczej niemożliwe u nas nikt nie ma,a tabletek anty nie bralam
Będziesz pierwsza hehe
Bellybest friend wpisałam datę 9- 177 i kolejna 16. 07 jeśli dobrze rozumiem... Wzrost minimalny 66% powinien być :) a jak wpisuje 1100 to przyrost 68% :p niezle
Będziesz pierwsza z bliźniakami :p taka szansa też istnieje hehe

Do góry