reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Jechałam do sklepu akurat zastała nas burza, jak gałąź walnęła w szybę mało zawału nie dostałam, musiałam sie pocieszyć kupiłam loda i bułkę francuzka z truskawkami

Mogla byc pozniejsza owulacja jeszcze są szanse

Niby tak, ale ten niski przyrost bety, brak objawów ciąży i ustanie wrażliwości piersi dla mnie już są jednoznaczne. Zrobię jutro kolejną betę jak chciała lekarka i już się więcej nie katuję tym badaniem choćby chciała kolejne wyniki

Niby tak, ale ten niski przyrost bety, brak objawów ciąży i ustanie wrażliwości piersi dla mnie już są jednoznaczne. Zrobię jutro kolejną betę jak chciała lekarka i już się więcej nie katuję tym badaniem choćby chciała kolejne wyniki
Ja z piersiami mam tak samo, raz bolą raz nie, raz są duże i ładne, raz jak to po karmieniu bywa bardziej oklapłe... Trzymam kciuki !!! [emoji8]

Hej dziewczyny!
Ja już po wizycie :)
Wszystko się dobrze ułożyło -jestem w ciąży;) termin z USG mam na 7.03, z OM na 04.07.
Widziałam i slyszalam malutenkie serduszko [emoji173]
Tylko mąż trochę w szoku ;)
Gratuluję !!!
A mąż co taki zszokowany!!!? Zrobił, to ma [emoji7][emoji7][emoji7] przez was i te wasze serduszka nie wytrzymam do 10.08 !!! Też chcę usłyszeć to bicie

A u mnie taka zachcianka :D koktajl bananowo arbuzowy z nasionami chia mniam

Załączniki

• IMG_20180713_193822.jpg
    IMG_20180713_193822.jpg
    2,1 MB · Wyświetleń: 53
reklama
Do góry