Wiadomo wszystko ciagnie, no ja niestety chemia ,targanie palet,Ja mam prace biurowa, zajmuje sie kadrami. Lubię te prace, kontakt z ludzmi, i przeważnie jestem bardziej wypoczeta po dniu w pracy niż w domu. Myślę ze dopóki będę się dobrze czuć to będę pracować. W poprzedniej ciąży też długo pracowałam bo wszystko było ok, ale jak już miałam duzy brzuch to nie moglam wysiedziec i poszłam na l4
reklama
Ja odkad bylam na diecie calkiej zrezygnowalam z kawy, ewentualnie inka z mlekiem bez cukruWitamy
Dziewczyny wam tez przestala smakowac kawa ? Jeszcze niedawno pilam ze smakiem 3 dziennie a teraz mi nie smakuje dzis zrobilam z mlekiem ale tez niedobra musialam wylac tylko herbate owocowa umiem ostatnio wypic
adgam1986
Aktywna w BB
No to się nie dziwię ze jesteś na l4.Wiadomo wszystko ciagnie, no ja niestety chemia ,targanie palet,
Mi się dobrze mówi bo mam prace która przez pierwsze 5miesięcy jest mało odczuwalna w ciąży. Ale gdybym pracowała fizycznie, na produkcji albo w ciężkich psychicznie warunkach to też bym poszła. Chociaż nie mówię bo jakby mi dzisiaj kazał iść z powodu zagrożonej ciąży to bym wyjścia nie miała, ale w pracy to by się raczej nie ucieszyło.
Mam taką nadziejęTo juz dzidzia bedzie fajna duża [emoji3]
Na nfz nie ma wcześniej miejscaNo ja kolejną wizytę też mam dopiero 10.08
A czemu tak późno??? U mnie pierwsze USG było juz
No ja też będę musiała na l4 iść bo pracuje w żłobku z maluszkami nie chce się narazić na dodatkowe choroby tym bardziej , że nie miałam ospyNo to się nie dziwię ze jesteś na l4.
Mi się dobrze mówi bo mam prace która przez pierwsze 5miesięcy jest mało odczuwalna w ciąży. Ale gdybym pracowała fizycznie, na produkcji albo w ciężkich psychicznie warunkach to też bym poszła. Chociaż nie mówię bo jakby mi dzisiaj kazał iść z powodu zagrożonej ciąży to bym wyjścia nie miała, ale w pracy to by się raczej nie ucieszyło.
Stokrotenka23
Fanka BB :)
Hej!
Beta z wczoraj 1792 przyrost 158%
Badania zrobie w nast tygodniu
Usg mam 23 lipca i bedzie to pierwsze podglądanie
Kolejna wizyta 26 lipca
Wg OM mam 6+3 ale ja mialam zwariowany ten cykl wiec mogło pomóc dopiero kiedy wzielam w 33 dc duphaston na okres [emoji23] dzis mamy zamiar powiedzieć tesciom bo nie możemy wytrzymać. Najbliższa moja koleżanka w pracy wie i tyle.
Nie smakuje. Ja w ogóle ja tydzien przed pozytywnym testem odstawiłam sama z soebie kawę i nie muszę jej pic. A w tym tygodniu zaczelam i dostawalam biegunek...Witamy
Dziewczyny wam tez przestala smakowac kawa ? Jeszcze niedawno pilam ze smakiem 3 dziennie a teraz mi nie smakuje dzis zrobilam z mlekiem ale tez niedobra musialam wylac tylko herbate owocowa umiem ostatnio wypic
Beta z wczoraj 1792 przyrost 158%
Badania zrobie w nast tygodniu
Usg mam 23 lipca i bedzie to pierwsze podglądanie
Kolejna wizyta 26 lipca
Wg OM mam 6+3 ale ja mialam zwariowany ten cykl wiec mogło pomóc dopiero kiedy wzielam w 33 dc duphaston na okres [emoji23] dzis mamy zamiar powiedzieć tesciom bo nie możemy wytrzymać. Najbliższa moja koleżanka w pracy wie i tyle.
No właśnie ja mam z tym problem już czwarty dzień. Wszystko co zjem to musze zaraz biec do toalety. Martwię się tym bardzo bo u mnie to początek i miałam wodę za macica w usg i lekarz nie wykluczył ciąży pozamacicznej. A właśnie biegunka może być jej objawem.A kobitki macie takie luźniej że stolce
Yousthyna
Początkująca w BB
Do mam ktore mają juz dzieciaczki.. moze pomozecie. Corce ida zęby 4 i chyba 5 i ma ok 38stopni, robi brzydkie kwasne kupki i ma cala pupe odparzoną.. macie jakis patent? Jak jej zmieniam pampka to jest krzyk, płacz i szarpanie bo tak ją biedną piecze :-(
U nas pomaga clortimazolum
Yousthyna
Początkująca w BB
Hej
A ja mam dziś pierwszą wizytę u lekarza tylko się zastanawiam czy będzie widać serduszko, czy mi powie ze pusty pecherzyk. Byle nie ciaza pozamaciczna. Ja Bety nie robiłam wcale.
OM mialam 29.05
cykle 28
Dziś jest 6+3, termin na 4.03.
Trzymajcie kciuki
Kciuki
reklama
Yousthyna
Początkująca w BB
Witamy
Ja pije, ale w poprzedniej ciąży bardzo szybko mnie odrzuciło. To był chyba jeden z moich pierwszych objawów
Podziel się: