reklama
Ja biorę magnez i na mnie nic nie dziala, staram sie zrana zjesc takie rzeczy,aby ruszylo,ale za przeproszeniem juz widać efekty zelaza jak gown... kolor zmienia [emoji23] i jest ciezko na wc. A jak dziecko bedzie wieksze to tak cisnac niezle bedzie na inne narzady wtedy sie wykoncze, mam nadzieje,ze do tego czasu zelazo sie unormujeJa od 2 dni biorę ten magnez 3 razy dziennie po 2 to tak mi przeszły wszelkie zaparcia ze szok! Od razu jestem lżejsza
Od 5 nie spie, bo nie opłaca sie rano biore euthyrox później szykuje mezowi sniadanie,bo lubie [emoji23] zjem cos kolo 6 ,wejde na lekturę fb i bb i zleci do tej godziny trzeba syna budzic i szykowac na autobus, moze pozniej w kime na dwie godzinki jak sie uda
Beata86
Fanka BB :)
Kurcze współczuję ci tych zaparć... mam nadzieje że znajdziesz jakiś zloty środek ja póki co dzień rano zaliczam toaletę bo zaparcia to kiepska sprawa:/Ja biorę magnez i na mnie nic nie dziala, staram sie zrana zjesc takie rzeczy,aby ruszylo,ale za przeproszeniem juz widać efekty zelaza jak gown... kolor zmienia [emoji23] i jest ciezko na wc. A jak dziecko bedzie wieksze to tak cisnac niezle bedzie na inne narzady wtedy sie wykoncze, mam nadzieje,ze do tego czasu zelazo sie unormuje
asicazg
Fanka BB :)
Matko, nieźle, u mnie za 5 godzina 6 i oczy jak złotówki, chyba mi się budzik w mózgu zainstalował, ale ja nie mam teraz żadnych obowiązków rano tez będę dosypiać w ciagu dnia a jak znosisz poranny post po tym leku? Koleżanka bierze rano na czczo i dopiero po godzinie może zjeść śniadanie, ja bym w obecnym stanie nie wytrzymała tyle bez jedzenia
półgodziny przed jedzeniem trzeba wziąć a najważniejsze , żeby kawy nie pić-śniadanie jak ciśnie można zjeść bo i tak do żołądka leci z 20 min
Noce mnie wykańczają spać nie mogę a w dzień odcina i muszę się zdrzemnąć (( Dzisiaj od 5 już nie dałam rady spać to tyle , że chociaż do 6 poleżałam ;///
Pol godziny wystarczy odczekac nie wiem czemu ona tak długo czeka, ja dlatego wstaje o 5 biore tabletkę kładę sie do 25 po, szykuje sniadanie mezowi i jem kolo 6 w sumie wychodzi godzina,ale po pol godziny pije wode z cytryna to mnie czasem rusza,a spac bez jedzenia po tabletce na pewno bym nie poszla, bo by mnie scielo zaraz mdlosci i wszystko by byłoMatko, nieźle, u mnie za 5 godzina 6 i oczy jak złotówki, chyba mi się budzik w mózgu zainstalował, ale ja nie mam teraz żadnych obowiązków rano tez będę dosypiać w ciagu dnia a jak znosisz poranny post po tym leku? Koleżanka bierze rano na czczo i dopiero po godzinie może zjeść śniadanie, ja bym w obecnym stanie nie wytrzymała tyle bez jedzenia
Ja dziś rano obudziłam się i nie czułam bólu piersi - pierwszy raz od początku ciąży!!!
Był to generalnie jedyny staly objaw ciąży u mnie (w połowie 1 trymestru miałam też problemy z cerą które już na szczęście chyba minęły?)
Zdziwiło mnie to, pomyślałam, że to dlatego, że jutro zaczynam 2 trymestr i pewnie chodzi o to, że niemiłe dolegliwości w tym okresie mogą ustąpić ale oczywiście zaczęłam szperać w necie i naczytałam się głupich rzeczy o tym, z czym negatywnym mogą być związane zaniki objawów ciąży i się przestraszyłam!
Na szczęście mam dziś odbiór badań prenatalnych - wymęczę lekarza, żeby mi powiedział, czy to normalne, czy powinnam się niepokoić... Mam nadzieję, że wszystko jest w porządku ale dla pewności muszę o tym porozmawiać, bo nie da mi to spokoju.
Był to generalnie jedyny staly objaw ciąży u mnie (w połowie 1 trymestru miałam też problemy z cerą które już na szczęście chyba minęły?)
Zdziwiło mnie to, pomyślałam, że to dlatego, że jutro zaczynam 2 trymestr i pewnie chodzi o to, że niemiłe dolegliwości w tym okresie mogą ustąpić ale oczywiście zaczęłam szperać w necie i naczytałam się głupich rzeczy o tym, z czym negatywnym mogą być związane zaniki objawów ciąży i się przestraszyłam!
Na szczęście mam dziś odbiór badań prenatalnych - wymęczę lekarza, żeby mi powiedział, czy to normalne, czy powinnam się niepokoić... Mam nadzieję, że wszystko jest w porządku ale dla pewności muszę o tym porozmawiać, bo nie da mi to spokoju.
reklama
Mnie cały czas bolą, a objawy ciazy mdlosci i bole piersi tak samo nie swiadcza o tym,ze ciąża rozwija sie prawidłowo jak ich brak, takze nie ma co czytac, na pewno jest dobrzeJa dziś rano obudziłam się i nie czułam bólu piersi - pierwszy raz od początku ciąży!!!
Podziel się: