Rose.mart
Fanka BB :)
Mnie coś ciągnie w podbrzuszu jak kicham.Dziewczyny a was też nieraz kłuję w podbrzuszu obecnie 13 tydz? Dokładnie kłuję mnie po lewej stronie może dzidzia się cisnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie coś ciągnie w podbrzuszu jak kicham.Dziewczyny a was też nieraz kłuję w podbrzuszu obecnie 13 tydz? Dokładnie kłuję mnie po lewej stronie może dzidzia się cisnie
No mnie już tak że 3 godz trzyma to kłućie raz mocniej raz słabiejMnie coś ciągnie w podbrzuszu jak kicham.
Dziewczyny a was też nieraz kłuję w podbrzuszu obecnie 13 tydz? Dokładnie kłuję mnie po lewej stronie może dzidzia się cisnie
Ale piękne zdjęcie!!
Ja czasem tak mam ale to raczej jak sie przeforsuje. Jak odpoczne to mijaDziewczyny a was też nieraz kłuję w podbrzuszu obecnie 13 tydz? Dokładnie kłuję mnie po lewej stronie może dzidzia się cisnie
Odpoczywaj i ładuj luteinę, wierze że się uspokoi.@AngelMum dziękuję, jesteś dla mnie inspiracja, bo mimo ciężkich przeżyć nie poddajesz sie, wierze ze tym razem wszystko się u Ciebie dobrze skończy ❤
Ja juz po wizycie, niestety szyjka sie skraca, jakies skurcze, lekarka nie byla zadowolona, dziedziczek robił fikołki ale ja mam zakaz na pracę i 2 tygodnie zwolnienia, mam odpoczywać, łykać magnez i brać luteine dowcipnie, żeby progesteron działał bezpośrednio na szyjkę.
@kampina czekamy na dobre wieści od Ciebie!
Czasem czułam kłucie, przechodziło gdy polezalamJa czasem tak mam ale to raczej jak sie przeforsuje. Jak odpoczne to mija
Ja miałam takie niepokojące kłucie,a zaznaczę że praktycznie cały czas się lenię. W jednym miejscu raz mocniej raz słabiej no i psychicznie wykańczało [emoji6] konsultowałam z lekarzem, wszystko było ok i przeszło.Dziewczyny a was też nieraz kłuję w podbrzuszu obecnie 13 tydz? Dokładnie kłuję mnie po lewej stronie może dzidzia się cisnie