Mi mowili,ze znieczulenie nie przechodzi przez lozysko i nie grozi dziecku, wiec lepiej lecz zeba, bo gorsza ta infekcja. Ja akurat jestem hard i robie bezDziewczyny muszę szybko podjąć decyzję a nie wiem co robić..
Umówiłam się do dentysty. Został mi do zrobienia 1 ząb. Nie wiem co tam się z nim dzieje Ale ostatnio mnie 2 razy lekko zabolało... bez znieczulenia nie dam rady bo zrobić. Podobno są takie dla kobiet w ciazy i moja dentysta je poleca. No ale czytam właśnie że lepiej w drugim trymestrze... u mnie dopiero początek 11 tyg... boję się robić że znieczulenie Ale boję się też że nie wytrzymam tych 3 tyg i zacznie boleć...
reklama
mala-rybka
Fanka BB :)
A zęba też bym robiła... Mnie też zaczyna pobolewac, więc pewnie też się wybiorę [emoji849]
Dziewczynki jak możecie to użyczcie trochę energii zaprowadziłam małą rano do przedzkola i małam tyle planów a przeleżałam cały jej pobyt. Mam pół obiadu jeszcze muszę zrobić ziemniaki i na życzenie córli naleśniki a nie mam siły nawet gary myje na raty
Spokojnie, działaj na raty i odpoczywaj.Dziewczynki jak możecie to użyczcie trochę energii zaprowadziłam małą rano do przedzkola i małam tyle planów a przeleżałam cały jej pobyt. Mam pół obiadu jeszcze muszę zrobić ziemniaki i na życzenie córli naleśniki a nie mam siły nawet gary myje na raty
Nie wiedzą, co dobreNooo pomysł dobry [emoji6]
(Pierwszy raz spotykam kogoś kto używa kubeczka bo moje koleżanki to się na mnie patrzały jak na idiotkę [emoji23][emoji23])
To już inna sprawa; choć nigdy na basenie nic nie zlapalam więc jedynie o zmieniona szyjke mogę mieć obawy
He he dokładnie [emoji16]Nie wiedzą, co dobreTo już inna sprawa; choć nigdy na basenie nic nie zlapalam więc jedynie o zmieniona szyjke mogę mieć obawy
reklama
mala-rybka
Fanka BB :)
Chętnie użyczyła bym, ale sama jej nie mam, jak nie moglam rano oczu otworzyć, tak mi zostało do teraz [emoji849] jakiś gorszy dzień dzisiaj mam, a to dopiero wtorekDziewczynki jak możecie to użyczcie trochę energii zaprowadziłam małą rano do przedzkola i małam tyle planów a przeleżałam cały jej pobyt. Mam pół obiadu jeszcze muszę zrobić ziemniaki i na życzenie córli naleśniki a nie mam siły nawet gary myje na raty
Podziel się: