reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Byłam u położnej. Mam tętno, czekam do lekarza i usg.

O rany, jak się czujesz?

Dziewczynki, trzymam kciuki za wizyty, dawajcie znać po.

Byłam u lekarza. Nie uwierzycie, ale skończyłam już pełnel 15 tyg.leci mi 16 Szok jak to szybko.
Położna zbadała tętno (niziutkie) na takiej specjalnej machinie. Nie było jeszcze nic słychać, ale widać cyferki. I moje ciśnienie 90/50 po kawie. Szału nie ma. ;)

Ma ktoś statystyki tętna płodu w poszczególnych tygodniach ciąży? Ile powinno być? Niestety nie miałam usg, nie wiem co z łożyskiem, chyba pójdę prywatnie.

Ja mam dzis 15+1;-) wiec jestesmy w podobnym terminie. Ja na 24.02 mam.

reklama
Byłam u położnej. Mam tętno, czekam do lekarza i usg.

O rany, jak się czujesz?

Dziewczynki, trzymam kciuki za wizyty, dawajcie znać po.

Byłam u lekarza. Nie uwierzycie, ale skończyłam już pełnel 15 tyg.leci mi 16 Szok jak to szybko.
Położna zbadała tętno (niziutkie) na takiej specjalnej machinie. Nie było jeszcze nic słychać, ale widać cyferki. I moje ciśnienie 90/50 po kawie. Szału nie ma. ;)

Ma ktoś statystyki tętna płodu w poszczególnych tygodniach ciąży? Ile powinno być? Niestety nie miałam usg, nie wiem co z łożyskiem, chyba pójdę prywatnie.
Nie powinno byc ponizej 110 ,ale nie ma podanych norm dla tygodni ciazy, z synem mialam 140 i bylo ok

A mi sie ryczec chce caly czas,ze nie poszłam na to rozpoczecie [emoji22] pierwsza klasa. Jeszcze biedak zobaczył jak mdleje i autobus go zabrał[emoji22] mam nadzieję,ze jest dzielny

A mi sie ryczec chce caly czas,ze nie poszłam na to rozpoczecie [emoji22] pierwsza klasa. Jeszcze biedak zobaczył jak mdleje i autobus go zabrał[emoji22] mam nadzieję,ze jest dzielny
Musi byc Ci mega przykro ale ciaza niestety ma swoje prawa :( synek jest dzielny i na pewno sobie poradzi!

Z tego co piszesz to mądry odpowidzialny chłopak, na pewno zrozumie. Ty wypoczywaj :) i nie zamartwiaj się. Może teściową albo mamę czy szwagierkę poproś żeby Go odebrali:)
On ma ze szkoły autobus o 14 i to wsadza. Mama ,ani teściowa nie maja prawka,a inni w pracy, musze to przeżyć jakoś jeszcze 1,5 h i bedzie

reklama
On ma ze szkoły autobus o 14 i to wsadza. Mama ,ani teściowa nie maja prawka,a inni w pracy, musze to przeżyć jakoś jeszcze 1,5 h i bedzie
Na niektóre rzeczy niestety nie mamy wpływu,niestety często jest tak że nasze plany swoją drogą a życie swoją drogą. Wierze, że ci bardzo przykro ale masz bardzo mądrego i zaradnego synka.

Do góry