reklama
Bardzo mi przykro. Trzymaj się.Czesc moje kochane Dziewczyny :*
Niestety, moj bobasek obumarl...
Zegnam sie z wami, wspaniale kobiety - dbajcie o siebie!
Kasia323
Fanka BB :)
O kurde !!! Aż ja jutro się przejdęDorwałam spodnie w Lidlu za 30 złZobacz załącznik 894041
asicazg
Super są a to w sprzedaży są teraz czy jakaś wyprzedaż?Dorwałam spodnie w Lidlu za 30 złZobacz załącznik 894041
Stokrotenka23
Na każdym sklepie zostają jakies ostatnie sztuki i pewne tak się udało wylapacSuper są a to w sprzedaży są teraz czy jakaś wyprzedaż?
paulina.blachut
A jak tam dziewuszki dziś samopoczucie u mnie troszkę źle bo pogoda nie fajna kości bolą wgl jakoś tako inaczej się czuję [emoji16] jednym słowem bywało lepiej jutro prenetalne i już zaczynam się stresować a gdzie tam do jutra do 15[emoji26]
mala-rybka
Ja dzisiaj jakaś taka nerwowa jestem i to mocno [emoji36] zaległa sesja zdjęciowa Natalii z komunii zrobiona dzisiaj, więc odsapne trochę, przy okazji znajoma mnie porobiła [emoji23] mówi, że pasuje mi ciąża
Papillonek1980
Och nie!!!! Strasznie mi przykro.Czesc moje kochane Dziewczyny :*
Niestety, moj bobasek obumarl...
Zegnam sie z wami, wspaniale kobiety - dbajcie o siebie!
reklama
Też mi bardzo przykro i przyznam że nie mogę przestać o tym myślećOch nie!!!! Strasznie mi przykro.
We wtorek mam wizytę, jutro zaczyna się 14tydzień i jestem pełna obaw, a każda zła wieść dodatkowo mnie dołuje.
Mam nadzieję że Jaasna ma teraz wsparcie w mężu i dużo dużo sił i spokoju Im teraz życzę.
Podziel się: