Mokait biżuteriaMozecie moze polecic jakąś strone gdzie kupie bransoletke sznurkową z zawieszkami z grawerem imienia?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mokait biżuteriaMozecie moze polecic jakąś strone gdzie kupie bransoletke sznurkową z zawieszkami z grawerem imienia?
Zapisze, dzieki ;-)Mokait biżuteria
raczej normalne mi earz odrazu powiedział , że mogę czuć dyskomfort w innych niż normalne pozycje . Wiec nie ma co się martwić ja też czuję dyskomfort w jakiś bardziej wykręconych pozycjach
Przykro mi bardzoCzesc moje kochane Dziewczyny :*
Niestety, moj bobasek obumarl...
Zegnam sie z wami, wspaniale kobiety - dbajcie o siebie!
Jasnaa miała chyba podobnie termin porodu co ja, czyli gdzieś na połowę marca.A w ktorym tc była @Jaasna ? Tez mi caly dzien chodzi to po glowie biedna..
Obysmy juz wszystkie dotrwaly conajmniej do 34 tc
Tak na 15marca.Jasnaa miała chyba podobnie termin porodu co ja, czyli gdzieś na połowę marca.
Trzeba być dobrej myśli nic nie pozostajeTak na 15marca.
Ja też sie teraz stresuje a do wizyty az 5ni. Wieczność!
Ja też w stresie tym bardziej że dzisiaj podbrzusze mnie trochę boli czasem zakuje.. Dobrze że jutro dzwonię się zapisać prywatnie więc może szybki termin się znajdzieTak na 15marca.
Ja też sie teraz stresuje a do wizyty az 5ni. Wieczność!