reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Macie co wspominac! Super! Usmialam sie, czytajac Twoj post :-)

Ja poki co jakos nie denerwuje sie porodem - wiem, ze to jeszcze daleko ale zanim bylam w ciazy, to na sama mysl o porodzie wzbranialam sie rekoma i nogami - moze podswiadomosc dziala, wiem, ze jestem juz w ciazy i jakos bede musiala to zniesc...

Chcialabym urodzic naturlanie bez 'wspomagaczy' ale jak tylko poczuje, ze cos mnie przerasta, to bez zastanowienia siegne po znieczulenie.

Troche zazdroszcze Wam wszytskim, ktore juz wiecie, co i jak z tym porodem - bo chyba najbardziej przerazajace w tym wszystkim jest to, ze czlowiek nie wie, co go czeka... Pozostaje byc dobrej mysli! ;)
I jeszcze małpa jedna poskarzyla położnej jak to blagalam o batonik czekoladowego po kryjomu -wiedziałam że nie wolno Ale taaaak mi się chciało. A on powiedział jej. Generalnie to śmiesznie było na tym moim porodzie. Gdyby jeszcze tak nie bolało... Zresztą dzieki mojemu mężowi miałam fajne łóżko i fajna opiekę podczas całego pobytu-on ma talent do rozmów z babkami...
Właśnie pierwszy poród jest super dlatego że nie wiesz co Cię czeka. Grunt to się na nic nie nastawiam poza tym że urodzisz...

reklama
Ja tez dzis jade na usg na 16 ,mialam wziąść syna,ale maz powiedział,ze lepiej nie, bo bedzie mial później jakas traumę jak znow sie nie uda on juz tak bardzo by chcial rodzeństwo, a jak zobaczył by to moze bardziej by pokochal, poki co nic nie wie
No właśnie tego się bardzo boję. Że ona pojedzie oglądać a nie będzie co.... mam nadzieję że jednak będzie dobrze. Ja mam problemy raczej z zajściem w ciążę i poronilam na bardzo wczesnym etapie. Więc pociesza się że jak już widziałam serduszko to będzie już dobrze....

I jeszcze małpa jedna poskarzyla położnej jak to blagalam o batonik czekoladowego po kryjomu -wiedziałam że nie wolno Ale taaaak mi się chciało. A on powiedział jej. Generalnie to śmiesznie było na tym moim porodzie. Gdyby jeszcze tak nie bolało... Zresztą dzieki mojemu mężowi miałam fajne łóżko i fajna opiekę podczas całego pobytu-on ma talent do rozmów z babkami...
Właśnie pierwszy poród jest super dlatego że nie wiesz co Cię czeka. Grunt to się na nic nie nastawiam poza tym że urodzisz...
Dokładnie tak, teraz mam pełno obaw nawet takich durnych co by bylo gdybym przy porodzie zmarla [emoji54] i zostawila syna strasznie durne mysli mam

Dokładnie tak, teraz mam pełno obaw nawet takich durnych co by bylo gdybym przy porodzie zmarla [emoji54] i zostawila syna strasznie durne mysli mam
No bo teraz masz więcej do stracenia. Ja też mam podobne myśli . Staram sie tak nie myśleć Ale czasem się nie da.... czasem tez mam takie glupie mysli co bym zrobila jakby sie okazalo ze moje zycie jest zsgrozone i musialabym wybierac czy ja czy dziecko... kiedys bez namyslu bym wybrala dziecko a teraz jak mam Wiki to nie wiem.... No ale przecież musi być dobrze...

Po prenatalnych U nas wszystko wyszło poprawnie. Maleństwo sporo się wierciło i nie chciało się obrócić . Zdjęcia nie wrzucam bo kiepsko widać nie chciało dać się sfotografować
emoji3.png
kamien z serca lekarz powiedział że teraz już mam się nie denerwować i odpuścić stresów nad dzidzia bo już wszystko powinno być dobrze
emoji3.png
no i ręki nie da sobie uciąć ale chyba będzie dziewczynka
emoji3.png

Super wiadomości :)

reklama
Do góry