SzczęściaraTrzymam kciuki!!
Ja na najblizsze musze tylko mocz zrobic ;-) ufff! Nie beda mi dziur w rekach robic ;p
Odpoczywaj ajjj zazdroszcze mozliwosci odespania ja to jak zombie w tym tygodniu jestem.. dzis córa tez przed 6 na nogach ;p na szczescie bardzo w nocy sie nie budzila
reklama
Powodzenia trzymam kciuki!WIZYTY
31.08.- @Kasia323 prenatalne
31.08.- @Adeline89
31.08.- @Rose.mart prenatalne
31.08.- 10:30 @Halszka_00 prenatalne
31.08.- 19:00 @kaylla prenatalne
Powodzenia !!!
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Witam i ja jeszcze w łóżku . Jeszcze 2 dni i ten luksus tak długiego spania i mi sie skończy bo zacznie sie szkoła.
@Rose.mart powodzenia na prenatalnych na pewno bedzie wszystko dobrze
Za pozostałe wizyty rowniez trzymam kciuki
A pracującym życzę spokojnego dnia w pracy.
@Rose.mart powodzenia na prenatalnych na pewno bedzie wszystko dobrze
Za pozostałe wizyty rowniez trzymam kciuki
A pracującym życzę spokojnego dnia w pracy.
Kasia323
Fanka BB :)
Dziękuję tylko słysząc opinię u mnie to chyba będzie zwykłe USG bo w Luxmedzie... ale to nic idę i się doczekać nie mogę( rezerwowe prenatalne mam 10.09) witam się serdecznieWIZYTY
31.08.- @Kasia323 prenatalne
31.08.- @Adeline89
31.08.- @Rose.mart prenatalne
31.08.- 10:30 @Halszka_00 prenatalne
31.08.- 19:00 @kaylla prenatalne
Powodzenia !!!
Słuchajcie ta strona z lekarzami posiadajacymi certyfikat ten do wykonywania prenatalnych ... ma może któraś z Was link?
Tutaj znajdziesz nazsiwka:
Link do: Wykaz wydanych certyfikatów badań prenatalnych
Link do: The Fetal Medicine FoundationSłuchajcie ta strona z lekarzami posiadajacymi certyfikat ten do wykonywania prenatalnych ... ma może któraś z Was link?
Musisz zaznaczyc Polskę
Ja juz od dwoch dni czuje stresa, ale musi byc dobrzeCześć. Jeszcze kilka godzin i mam nadzieję będę mogla pochwalić się badaniami prenatalnymi. Trochę sie denerwuje
Jivka
Moderator
Witam Was w piątek
Powodzenia wszystkim wizytującym!!
Jeszcze tylko dzisiaj do pracy i mam 4 dni wolnego... Już nie mogę się doczekać. Czasami mam kryzys i najchętniej poszłabym już na zwolnienie. Nie mogę zwlec się z łóżka rano, a wieczorem o 20 już mi się oczy zamykają.
Myślałam że tylko ja się dziwnie patrzę na matki z dziećmi w fotelikach, ale na szczęście nie jestem sama I jak widzę te biedne dzieci w tych fotelikach w CH o 21 to też się zastanawiam co z tym światem
@Sliim fajne gatki, a były stringi? Bo mi jakoś niewygodnie w takich tradycyjnych...
Wczoraj zakupiłam na olx pierwsze spodnie ciążowe i od razu dzisiaj w nich śmigam. Jest bosko, nic mnie nie w ciśnie w końcu Ten mój brzuch to nie jest specjalnie ciążowy a ludzie już zwracają na niego uwagę
Powodzenia wszystkim wizytującym!!
Jeszcze tylko dzisiaj do pracy i mam 4 dni wolnego... Już nie mogę się doczekać. Czasami mam kryzys i najchętniej poszłabym już na zwolnienie. Nie mogę zwlec się z łóżka rano, a wieczorem o 20 już mi się oczy zamykają.
Myślałam że tylko ja się dziwnie patrzę na matki z dziećmi w fotelikach, ale na szczęście nie jestem sama I jak widzę te biedne dzieci w tych fotelikach w CH o 21 to też się zastanawiam co z tym światem
@Sliim fajne gatki, a były stringi? Bo mi jakoś niewygodnie w takich tradycyjnych...
Wczoraj zakupiłam na olx pierwsze spodnie ciążowe i od razu dzisiaj w nich śmigam. Jest bosko, nic mnie nie w ciśnie w końcu Ten mój brzuch to nie jest specjalnie ciążowy a ludzie już zwracają na niego uwagę
reklama
Witam znad pysznej kawy. Dziś pospalysmy do 8.30 bo wieczorem znowu do 23 kaszel i wymioty i ból gardła. Potem na szczęście reszta nocy spokojna... Dziś do lekarza idziemy niech ja i słucha i może coś doradzi na te noce bo w dzień już w miarę ok.
Jadę dziś też na usg Ale
Oczywiście zapomniałam wpisać w wątku z wizytami... na 16. Takie żeby młoda sobie obejrzała rodzeństwo. Ale u mojego gin więc pewnie coś tam pomierzy.
Jeśli chodzi o poród to z Młodą super. Od 5 rano miała skurcze. O 13 się wybraliśmy do szpitala (wracając się w połowie drogi bo mąż założył spodnie z popsutym zamkiem i powiedział że nie będzie tak rodzil). Ok 15 byliśmy w szpitalu a o 18.45 młoda już była. Mąż "podrywal" położna i miałam super opiekę i się i mówili że on się urodził 19.10 i jego córka też powinna.... najgorsze bóle trwały jakieś 45 min...
Jadę dziś też na usg Ale
Oczywiście zapomniałam wpisać w wątku z wizytami... na 16. Takie żeby młoda sobie obejrzała rodzeństwo. Ale u mojego gin więc pewnie coś tam pomierzy.
Jeśli chodzi o poród to z Młodą super. Od 5 rano miała skurcze. O 13 się wybraliśmy do szpitala (wracając się w połowie drogi bo mąż założył spodnie z popsutym zamkiem i powiedział że nie będzie tak rodzil). Ok 15 byliśmy w szpitalu a o 18.45 młoda już była. Mąż "podrywal" położna i miałam super opiekę i się i mówili że on się urodził 19.10 i jego córka też powinna.... najgorsze bóle trwały jakieś 45 min...
Podziel się: