Hej hej
Dzisiaj rano bylam w szpitalu, zdjeli mi te paskudna szyne i mam piekny, blekitny gips:-) Noga unieruchomiona na sztywno, moge wiec sie troche powiercic i nic mi nie bedzie. Poraczkowalam troche za dzieckiem. Polamana noga jest juz 1/3 mniejsza niz zdrowa, zanim kosci sie zrosna znikna mi wszystkie miesnie
Mimo wszystko humor mi sie poprawil, moge sobie pokustykac przynjamniej bez ryzyka wiekszych uszkodzen. Czeka mnie tylko 5 tyg jeszcze zastrzykow przeciwzakrzepowych
A juz mam sine pol brzucha:-(
03.2013, ja mam ciagle mdlosci i mam ich dosc... W poprzedniej ciazy na tym etapie bylo juz duuuzo lepiej. Widac niestety nie tym razem
Krolowa, daj znac jak poszlo
Szczebiotka, duuuzo zdrowia dla syneczka. Najgorzej jak dziecko chore, marudzi i cierpi, a nam trudno pomoc. Nasz maly ostatnio kaze sie w nocy niesc do naszego lozka, a my - chcac spac i miec swiety spokoj - ulegamy...
Kania, dobrze, bardzo dobrze - teraz odpoczywaj. Na ile da sie przy dziecku oczywiscie;-)
Agula, pozazdroscic takiego szefa! Nie moge narzekac, moj tez sie zachowal elegancko. Sam ma 4 dzieci...
Kiniusia, dadza Ci suplementy przeciw anemii i bedzie dobrze. Przynajmniej wiesz, dlaczego tak sie stalo