Maruśka super, że Dziecinka rośnie:-)
Z tą kartą ciąży faktycznie trochę dziwnie ale może dostaniesz jak z wynikami pójdziesz? Najważniejsze, że Maleństwo ok, dostałaś jakieś zdjęcia, żeby nam pokazać swoje Cudo?
Kociatka z tymi dziećmi w łóżku to wydaje mi się, że Agula ma rację, każdy maluszek inny, nam Szczepcio odstawienia do łóżeczka jakby w ogóle nie zauważył, właściwie od początku spał w nim tylko na karmienie go brałam no i czasami jak mąż miał nocki ale to też właściewie do 3miesiąca życia bo potem mały nauczył się przewracać i bałam się, że mi spadnie z łóżka. Myśleliśmy tylko nad tym, żeby może nie tak szybko przenosić do osobnego pokoju ale Mąż wtedy na różne zmiany chodził i np wracał po 2 albo 4 w nocy no i w dzień odsypiał i Szczepcio w swoim pokoiku miał o wiele więcej spokoju.
Ja w życiu nikogo nie będę przekonywała do ostawiania dziecka,bo uważam że to bardzo indywidulana sprawa, u nas zdało egazmin bo i ja i Szczepek bardziej się wysypiamy, On wcześniej jak się przebudził nie umiał sam zasnąć i czasami nawet zajmowało mu to godzinkę bo np wpadał na pomysł, że można się pobawić
a teraz najwyżej smoczka mu trzeba dać a często słyszę tylko jak sobie jęknie jak się przebudzi po czym zmienia pozycję i zasypia.
Agula mam nadzieję, że to ząbki zwłaszcza że strasznie nimi zgrzyta i od kilku dni próbuje nas gryźć co wcześniej się nie zdażało