reklama
aspirynkaa
Początkująca w BB
Heh to samo co ty nic wiecej w poprzedniej ciazy mialam tak samo rok temu ale niestety w 8 tyg ciaza obumarla dlatego teraz cala drże ....
madziaa21
Fanka BB :)
Hej dziewczyny, ja sie dziś tak sobie czuje, wczoraj miałam mega stresu przez mojego bardzo sie na niego zdenerwowałam i przez to bardzo mnie bolał brzuch, dalej mamplamienie jak on mi bedzie dostarczal takich wrazen do dobrze tego nie widze ,
poki co dzis planuje lezec i odpoczywac, nie ruszam sie z domu
poki co dzis planuje lezec i odpoczywac, nie ruszam sie z domu
madzia moj mi wczoraj tez dzwignl cisnienie ale machlam reka i poszlam spac:-) nie przejmuj sie.
aspirynka moja ciaza obumarla w 7 tyg w kwietniu a zabieg mialam dopiero w 9 tyg robiony.nie plamilam ani nic poprostu minely mi objawy ciazy i poszlam na usg i po wszystkim dlatego tez sie martwie.
aspirynka moja ciaza obumarla w 7 tyg w kwietniu a zabieg mialam dopiero w 9 tyg robiony.nie plamilam ani nic poprostu minely mi objawy ciazy i poszlam na usg i po wszystkim dlatego tez sie martwie.
madziaa21
zabka łatwo mówic nie przejmuj sie jak hormony u mnie tak szaleją tak beczałam nie moglam sie powstrzymac wymyslalam sobie do placzu powody az mnie brzuch rozbolal a potem wpadlam w panike ze poronie od tego. Omg co ja sie z nim i z sobą mam. Co prawda przegiął on ale moglam isc spac a nie przeżywać. Na szczescie nic sie starsznego nie stało, dziś nie zamierzam sie stresowac tylko odpoczywac i zastanawiam sie isc jutro na wizyte do mojego gina czy spokojnie czekac na 9lipca?
A co do objawow to nie wiem ale chyba mam, na pewno bola mnie piersi, zmeczona jestem i mam aapetycik, a oprocz tego to ciezko powiedziec
A co do objawow to nie wiem ale chyba mam, na pewno bola mnie piersi, zmeczona jestem i mam aapetycik, a oprocz tego to ciezko powiedziec
wiem ze latwo sie mowi.ja jak sie wkurze to tez mnie zaczyna brzuch bolec.glowa do gory kochana.jak bys widziala moja porcje na sniadanie ojj bylo tego na talerzu:-)
a wczoraj na imprezce sie chyba domyslili co jest grane bo nawet znajomy kilka razy mowil ze cos podejrzana jestem bo nawet za zdrowie solenizantow sie nie napije ale na razie siedze cicho i nic nie mowie.
a wczoraj na imprezce sie chyba domyslili co jest grane bo nawet znajomy kilka razy mowil ze cos podejrzana jestem bo nawet za zdrowie solenizantow sie nie napije ale na razie siedze cicho i nic nie mowie.
aspirynkaa
Początkująca w BB
Ella: ''...najpierw negatywny a po zalecanym czasie pojawiły się II''-tak zazwyczaj działają testy. Nie denerwuj się bo nerwami nic nie zmienisz. Ja planuję we wtorek iść na betkę (pamiętacie ten mój niski poziom hcg..przyrost łądny ale niski poziom) i też troszkę się denerwuje ale uświadomiłam sobie,że zrobiłam WSZYSTKO co w mojej mocy..teraz,cała reszta nie zależy ode mnie i musisz to zaakceptować bo inaczej zwariujesz (ale ja mądra ;-)).
Oczywiście jak tylko pielęgniarka poda mi złożoną kartkę z wynikami to będę UMIERAĆ z nerwów, ale to dopiero za paredziesiąt godzin.. (nie nawidzę takich momentów).
Witam aspirynko!
z 'potencjalnych' objawów (bo nie wiem czy to wkrętka,czy z nerwów) to wczoraj miałam spotkanie z kibelkiem ok. 12.00..co prawda wymiotowałam tylko śliną bo śniadanko o 8.00 zjadłam i miałam pusty żołądek. Ale nie podniecam się i zaliczę to jako objaw dopiero jak się powtórzy parę razy..ogólnie najgorzej się czuję ok 12/ 13.00-wtedy mi mdło i słabo itd.. z rana czuję się super.
Cycochy leciutko nabrzmiałe i bolą przy dotyku (ale nie jakos super mocno) i to by było na tyle..
a! no i sikam częściej..
Oczywiście jak tylko pielęgniarka poda mi złożoną kartkę z wynikami to będę UMIERAĆ z nerwów, ale to dopiero za paredziesiąt godzin.. (nie nawidzę takich momentów).
Witam aspirynko!
z 'potencjalnych' objawów (bo nie wiem czy to wkrętka,czy z nerwów) to wczoraj miałam spotkanie z kibelkiem ok. 12.00..co prawda wymiotowałam tylko śliną bo śniadanko o 8.00 zjadłam i miałam pusty żołądek. Ale nie podniecam się i zaliczę to jako objaw dopiero jak się powtórzy parę razy..ogólnie najgorzej się czuję ok 12/ 13.00-wtedy mi mdło i słabo itd.. z rana czuję się super.
Cycochy leciutko nabrzmiałe i bolą przy dotyku (ale nie jakos super mocno) i to by było na tyle..
a! no i sikam częściej..
Ostatnia edycja:
reklama
Szczebiotka
Witajcie aspirynka i ala:-)
Ala ja właśnie czekam aż mój rozbójnik zaśnie i sama ładuję się do łóża Jeśli chodzi o objawy to mnie mdłości zaczęły męczyć i głowa ostatnio boli często, poza tym już mnie na twrzy i na dekolcie wysypuje, tylko ja jakoś nie umiem się tym cieszyć,myślałam, że będzie łatwiej trochę ale doświadczenia ostatniej ciąży wciąż są bardzo żywe:-( Hormony też już działają i skutek taki, że wdałam się dziś w dyskusję z mężem i skończyło się na łzach.
Ale nie będę tutaj smęcić, słoneczko u nas wreszcie wyszło mam nadzieję, że dziś na dłuższy spacer uda nam się wyrwać
Ala ja właśnie czekam aż mój rozbójnik zaśnie i sama ładuję się do łóża Jeśli chodzi o objawy to mnie mdłości zaczęły męczyć i głowa ostatnio boli często, poza tym już mnie na twrzy i na dekolcie wysypuje, tylko ja jakoś nie umiem się tym cieszyć,myślałam, że będzie łatwiej trochę ale doświadczenia ostatniej ciąży wciąż są bardzo żywe:-( Hormony też już działają i skutek taki, że wdałam się dziś w dyskusję z mężem i skończyło się na łzach.
Ale nie będę tutaj smęcić, słoneczko u nas wreszcie wyszło mam nadzieję, że dziś na dłuższy spacer uda nam się wyrwać