reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2013

reklama
Ale wy tych postów piszecie.... nie sposób was dogonić.....Kociatka - dzięki;) Betina - u nas też ciemno, zimno, deszczowo.... Kania - zjedz czekoladę - mi pomaga;) Mo ze nie jest to najlepsza droga, ale tar raz na jakiś czas - nie zaszkodzi.

Ja dziś mam wizytę u gina o 15, ale wcześniej pojadę do taty do szpitala. Jest bardzo słaby, wczoraj nawet nie był w stanie podnieść ręki, żeby zjeść zupę, musiałam go karmić a on się denerwował, że "nie jest dzieckiem, i nikt nie musi go obsługiwać". To chyba najgorsze w tym wszystkim, że ma świadomość choroby i tego, że czuje się źle, bo zawsze miał taką naturę, że jest samodzielny, samowystarczalny i wszystko najlepiej zrobi sam (mam to po nim). A tu musi się zdać na innych. Ja na razie staram się nie myśleć o tym wszystkim, wypełniam sobie czas do cna zabawą z Wojtusiem, żeby się trochę oderwać. No i mam nadzieję, ze dzisiejsza wizyta u gina poprawi mi humor ;) Ja będę coś wiedziała (np. kto we mnie siedzi) to dam znać;)

A ja od wczoraj czuję chyba ruchy maluszka :) To jest takie jakby przeciąganie się na dole brzucha :) Wydaje mi się że to trochę za wcześnie ale do ruchów jelit mi to nie pasuję więc to na pewno maluszek :-)

Patrycja, ale ja też zaczęła czuć takie łaskotanie po 12 tyg.... I może bym pomyślała, że to co innego, ale takie ruchy czuję codziennie ;) więc okazuje się, że 12 tydz, to wcale nie musi być za wcześnie;)

witam :)

ja sie mojego ginka wczoraj pytalam gdzie maluch siedzi i mi pokazal na brzuchu gdzie sa nogi gdzie glowka. jest pod pepkiem jakies 2cm:)
ulkan czekamy na wiadomosci z wzyty:)

Makunia mam nadzieję że dojdzie przed południem.
Ulkan czekoladka zjedzona ale nie pomogła...przykro mi że musisz przez to przechodzić, na pewno jest teraz bardzo ciężko ale Oboje z tatą dacie radę :-) Powodzenia na wizycie.
Patrycja zatem gratuluję tego cudownego uczucia, też czasami czuję takie dziwne łaskotanie i mam nadzieję że to moja istotka daje o sobie znać :-)

Ostatnia edycja:
Kania78 te co wybrałam spodnie są ok. ale sie załamałam bo w całej reszcie czułam sie jak bułka (mimo ze jeszcze na wadze nic nie przytyłam).

Dziewczyny zazdroszcze czucia ruchów maluszka. Ja jeszcze czekam cierpliwie :)

reklama
Ulkan mam nadzieje że z tatą nie będzie to samo co z wujkiem i że wyjdzie z tego. Trzymam kciuki też za dzisiejszą wizyte :tak:

Patrycja zazdroszcze :-) ale tak pozytywnie, zastanawiałam sie własnie ile dziecko musi miec ok cm zeby było czuć jak kopie, u mnie raczej nic jeszcze nie czuc a z nozkami ma 10cm to wcale nie mało :)

Do góry