hejka
pospałyśmy dziś do 10:30 ..i chyba przedawkowałam spanie, bo jestem nietopmna
po obiadku, byczeniu...idziemy zaraz powłóczyć się po wsi, pogoda w sam raz na spacerowanie
Kania szalona bestyjka z Ciebie
ja czasem lubię usiąść z leniem na kanapie
cieszę się że po wizycie u neurologa dobre wieści
a mojej małej właśnie zupka jarzynowa chyba nie podpasiła...znaczy, jadła ze smakiem, ale potem jakieś krostki jej wyskoczyły na buzi
na razie przerwa, spróbujemy za jakiś czas znowu
Gabrysi smacznego
Ewciulek jak zębiska?
Zuzkon ja Matikowi zmieniłam fotelik w okolicach 7 miesiąca, przestał się mieścić w kołysce, ewidentnie niewygodnie mu było. Z małą poki co luzik, więc zmieniać w najbliższym czasie nie zamierzam. Bardzo lubię foteliki z romera, więc pewnie na to postawimy.
Ewelinka Wy nocne marki
u nas mała kąpana jest ok. 19:30, potem masażyk, przygotowanie do spania, jedzenie i sruu do łóżeczka. Czyli zasypia ok.21ej. I śpimy mniej więcej do 8/9 z pobudką na jedzenie nad ranem.
Anka no jasne, nie ma co małego upychać w kołysce. Mój Matik duży był, i w pewnym momencie zwyczajnie baardzo marudził w kołysce. Nic dziwnego jak go wkładaliśmy to taki poskręcany leżał... a jak przeszedł do tego większego-właśnie rozkładającego się do pozycji półleżącej to fuullll wypasik, bardzo mu się podobało
nagrałabyś Ethana? bardzo dużo mówi :-)chętnie bym go posłuchała hihi
moja mała ostatnio głównie śpiewa
ciągle jakieś aaa aaaaaaa aa
Basieniak powodzenia, szczerze mówiąc innych pomysłów poza smokiem nie mam. I kciuki trzymam za takie ładnie spanie synka
Deizzi jak Ignaś? a może ten niepokój i gorączka od zębów??
Betina oj tak wielka frajda
a dzieciaki nas wciąż i wciąż zaskakują:-)
Żabka żal Arturka
Zuzkon i tak każdej nocy mały się budzi?
Jeszcze mam pytanko o jedzenie? jak to u was teraz wygląda. Ile posiłków, ile mleka, zupki, owoców?
Czy dajecie każdego dnia "zupkę" i owoce jako osobne posiłki?
pozdrawiam wszystkie