Kania78
...
Bry wieczór, u Nas ospy cd... choć jest już lepiej, tzn. Oliwia ma się całkiem nieźle i dobrze w miarę znosi tę chorobę. Poza jednodniową gorączką i 5 -cioma nieprzespanymi nocami wszystko jest już ok. Od 3 dni śpi lepiej, już się tak nie drapie ale blizny na pewno jej zostaną bo ma kilka krost rozdrapanych na buzi. Gabrysia póki co niewysypana, dziś dała koncert po kąpieli taki że szok... ale przemęczona była strasznie, mało spała w ciągu dnia. Jak na spacerze się wysypia po 2-3 h to w domu max 45 minut drzemki sobie urządza. Mama mi trochę pomogła w tygodniu bo zabierała ją na spacer, a ja w tym czasie zajmowałam się Oliwią, ogarniałam mieszkanie itd. Jutro zostajemy same we 3 na cały dzionek, będzie ostro ;-) Poza tym musieliśmy przenieść szczepienie na pneumo ze względu na tą ospę, bo nie wiadomo czy się zaraziła czy nie. Byliśmy na usg bioder no i pieluchowanie szerokie zalecone, kontrola jak skończy 3 miesiące.
Pozdrawiam Was Wszystkie i myślę o Was, o Waszych Pupilkach.
Czytam codziennie z telefonu podczas karmienia ale nie mam czasu na odpisanie.
Mąż dziś wybył na piwo z kolegą, dziewczyny już śpią, poćwiczyłam sobie troszkę i w końcu delektuję się ciszą :-)
Pozdrawiam Was Wszystkie i myślę o Was, o Waszych Pupilkach.
Czytam codziennie z telefonu podczas karmienia ale nie mam czasu na odpisanie.
Mąż dziś wybył na piwo z kolegą, dziewczyny już śpią, poćwiczyłam sobie troszkę i w końcu delektuję się ciszą :-)