anka26_x_07
Mama Laury :)
Nimitii starsznie zasmucil mnie twoj post:-( Kochana ja wiem ze matke serce boli jak jej dziecko placze. Wiem ze to ciezki okres dla Was obojga. Kurde az lza mi sie w oku kreci jak czytam o tym oknie zycia. Sciskam Cie mocno i tule do serca. Kochana dziecko placze jak mamusi jest zle. Byc moze mu zimno, za cieplo, chce sie przytulic, jest glodny, ma ogromna potrzebe ssania i wola o smoczek... Wiem ze poczatki sa trudne ale jestem tez pewna ze oboje z mezem przebrniecie przez ten trudny okres i Alex da wam mnostwo powodow do radosci a nie jak teraz okres stresu.
Agula na szczescie 235ml i 210ml to byla jednorazowa akcja. ogolnie od 3 dni zjada znacznie mniej ale co 3h a nie co 4. Rano o 10:30 wypil 160ml i teraz pewnie bedzie jadl o 14:30-15
Fajnie ze tak wam sie udalo z tym przedszkolem, ulatwienie dla mamusi i oszczednosc czasu;-)
betina ja tez lubie takie intensywne dni
Patrycja a wez Ty tego twojego kopnij zeby sie przybudzil!! Kobieto zostaw mu dziecko i idz do lazienki zrobic sie na bostwo!!!! Z krwia to nie ma zartow moze zastrzyki z heoaryny by pomogly?
Agula na szczescie 235ml i 210ml to byla jednorazowa akcja. ogolnie od 3 dni zjada znacznie mniej ale co 3h a nie co 4. Rano o 10:30 wypil 160ml i teraz pewnie bedzie jadl o 14:30-15
Fajnie ze tak wam sie udalo z tym przedszkolem, ulatwienie dla mamusi i oszczednosc czasu;-)
betina ja tez lubie takie intensywne dni
Patrycja a wez Ty tego twojego kopnij zeby sie przybudzil!! Kobieto zostaw mu dziecko i idz do lazienki zrobic sie na bostwo!!!! Z krwia to nie ma zartow moze zastrzyki z heoaryny by pomogly?