A
alicja_23
Gość
Moja Calineczka dziś dostała już 15ml pokarmu i nic nie zalega dobrze trawi i wydala a waga na dzień dzisiejszy to już albo dopiero 1096g czyli rośnie parametry też zostały zmniejszone na respiratorze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to super:-)Moja Calineczka dziś dostała już 15ml pokarmu i nic nie zalega dobrze trawi i wydala a waga na dzień dzisiejszy to już albo dopiero 1096g czyli rośnie parametry też zostały zmniejszone na respiratorze
Dobra wiadomość Dziś mała miała kolejne USG głowy i jest wszytko dobrze, ciecz zaczęła się wchłaniać buło podejrzenie wady serca ale specjalnie sprowadzono kardiologa i nic nie ma serce jest OK A po za tym moją Calineczkę odłączyli od respiratora, teraz pomaga jej oddychać Infant Flow i będzie obserwowana czy ma siłę oddychać.Powiedzcie mi co to ten Infant Flow? Bo to dobrze że już jej tą rułkę odłączyli, choć lekarz nie wyklucza że nadejdzie infekcja? Już się boję no i tak to jest raz dobra wiadomość a zaraz cię czymś zaskoczą. Ale dzięki wam trzymam się. Z całego serca dziękuje za wsparcie, jest mi teraz potrzebne