swietny pomysł!!!!!!
Missis slyszalas moze cos o tym jak sie robi ten odcisk stopy mozna zwykle farbki uzyc ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
swietny pomysł!!!!!!
Wiolonczela krople nazywaja sie Betnesol. Nie wiem czy w PL dostaniesz...
Ewcia a probowalas roznych ksztaltow smoczkow? Moj nie chcial z TT, za to polubil z Aventu ;-)
u nas znowu skok znowu nie ma spania, ciągle jeśc chce i na ręce. no i jak nie dostanie tego, co chce- płacz...
ale za to coraz bardziej stara się złapac zabawki
byliśmy dziś na dłuuuugim spacerze, bo prawie upał się zrobił milutko
Tabasia- współczuję przeżyć!!
Witam kochane ;*
Przepraszam że nic nie pisałam tyle czasu, ale nie mam kiedy.. Teraz rodzice dłużej pracują i spadło na mnie więcej obowiązków.. a na dodatek mała złośliwa jest ostatnio Mam problem.. a nawet dwa.. Pierwszy to taki że mała ma katar i nie wiem czyt iść do lekarza czy nie.. czy może są jakieś domowe sposoby wyleczenia tego? wiecie cos na ten temat? prosze o odpowiedzi.. drugi problem to taki że od paru dni wyczuwam w lewej piersi takie jakby zgrubienie, taką kulke.. Myślałam że może to jakiś gruczol ale nie mam takich 'kulek' więcej..
ewcia 30 nasivin soft kupiłam i na nim pisze ze od 3 m.ca nie wiem tylkoczym to sie różni od nasivinu bez nazwy soft bo stezenie jest identyczne.
Dziewczyny czy wasze dzieci jak nie jedzą i nie śpią to leżą sobie same grzecznie , bo moj polezy max 5 min i chce jesc i wiecznie na cycku i nie wiem jak tu z nim wyjsc na spacer ;( , wasze maluchy spią na spacerach czy obserwują ? O matko jak tak dalej pojdzie to ja się z nim nigdzie nie ruszę ;( . Próbowałam jak uśnie go ubrać i na balkon wystawić ale ten szkrab mi się budzi i znowu płacz i ruszanie bużką. Ma ogromny odruch ssania a smoka nie chce ;(. Myślałam że uda mi sięgo wychować bez smoka ale to chyba nierealne i muszę go jakoś nauczyć.