reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Wama Położyłam Marcinka na przedramieniu tak jak napisałaś i chyba pomogłoale masowanie brzuszka nie zdaje egzaminu.rowerek tez dobry sposób dzięki:happy2:
układam ile się razy da na brzuszku mam nadzieje że to też pomoże.
Dziewczyny kolki to udręka ale jak się skończą to znów zacznie się ząbkowanie.
Na szczęście mój ma te kolki nie aż takie ciężkie.
pozdrawiam:-)

reklama
a ja dzisiaj z ciekawosci odciągnelam sobie pokarm z jednej piersi zeby zobaczyc ile go mam no i z pół godziny odciągałam i nakapalo mi 80 ml ale maly obudzil sie wyduldal to wszystko i dalam mu smoczka jeszcze (bo jego odruch ssania nie został dostatecznie zaspokojony, ale po cycku tez musze mu smoka dawac) i od razu zasnął wiec moze mu to wystarcza
i dzisiaj sie z nim zwazylam i w ubrankach wazyl 4 kg, a jak 3 tygodnie temu wychodzilismy ze szpitala to wazyl 3 kg wiec chyba dobrze przybiera, zreszta widac po nim juz ze jest wiekszy

to identycznie jak mój w 3 tyg. i 3 dniu też 4 kg:)

Mój po wyjściu ze szpitala w 2 tygodnie przytył niecały kilogram czyli norma.
dziewczyny zastanawiam się jak przyzwyczaić małego do smoka bo on niechce dławi się i wypluwa,pewnie lepiej byłoby nie awać ale czasami już niedaje rady tylko by chciał ssać i ssać, a przecież nie może wisieć cały czas na cycu.pomóżcie

Mój po wyjściu ze szpitala w 2 tygodnie przytył niecały kilogram czyli norma.
dziewczyny zastanawiam się jak przyzwyczaić małego do smoka bo on niechce dławi się i wypluwa,pewnie lepiej byłoby nie awać ale czasami już niedaje rady tylko by chciał ssać i ssać, a przecież nie może wisieć cały czas na cycu.pomóżcie
u mnie to samo i pomaga czasem jak zleje smoczek ciepla woda, wtedy Polcia latwiej sie nabiera.

LOKI Niestety tu sie nie znam, ja uzywam gerber NUK ktory mial byc nicby jak piers mamy a wcale do mojej nie jest podobny ;), w kazdym razie jak zleje go ciepla woda to mala sie czasem nabierze ze jest cieply i zassa, a tak to wiecznie pluje i sie krzywi. Ja dodatkowo uzywam pieluszke tetrowa jak karmie, topodkladam jej pod brode i to tez pomaga podczas podawania smoka, bo mala mysli ze bedzie zaraz jadla.

reklama
Do góry