reklama
Witaj:-)Fiołkowa historia Twojego zakupu całkiem podobna do historii zakupu karuzeli dla Miśki, mieli napisane że dostawa do 11 dni a czekaliśmy ponad miesiąc, dzwoniłam tam mnóstwo razy, trzy razy dodzwoniłam się, ostatnim razem obiecał mi facet, że prześle ostatecznie w ciągu 5 dni i tak się stało, ale odczekać musiałam, tam właścicielką jest jakaś kobieta, może to ta sama firma, jeśli tak to myślę, że się doczekasz, ale proponowałabym dzwonić i się upominać. przysłali nawet gratis - książeczkę.
Bardzo możliwe, że to ta sama firma, bo też mieli 11 dni na dostawę. Niby wczoraj dopiero minął 11, ale dziś napisałam do nich maila, zobaczymy czy odpiszą. Jak nie, to będę dzwonić.
U nas to samo - jak Kuba wypluje smoka, to znaczy, że już bardzo mocno śpi i można przy nim nawet strzelać z armaty;-)Ola potrzebuje smoka zeby zasnac ale jak juz zaspokoi potrzebe ssania i zasnie to sama go wypluwa. W nocy tez sie wierci ale przez sen i to jest znak dla mnie ze jest glodna, je na spiaco i z reguly sie nie budzi.
Temat kupek na czasie wiec pytanie do mam karmiących tylko cycem: jakie kupki robia wasza szkraby?? bo moja kiedys robila do 4-6xdziennie i konsystencja jajecznicy a taraz 1 na 2-3dni i to taki gesty karmel...i jak śmierdzi:/ fuuuujjjjj a jak u was?? zastanawiam sie czy zaparcia mamy maja cos wspolnego z kupsztalami dzieci bo meczy sie niemiłosiernie ze zrobieniem jej
Nie wiem jakim cudem ale w nocy moja mała nie toleruje smoka a w dzień śpi tylko ze smokiem...czasem w dzien wypluje smoka to nie wpycham jej na siłe tylko jak zacznie sie go domagac wierceniem....i urególowało jej sie spanie - od 2 tygodni zasypia ok 20 i budzi sie o 24 na jedzonko i potem o 4tej cudownie
Pytanie z innej baczki do mam majacych 1,5-2 letnie dzieci...czym sie bawia najlepiej wasze dzieci bo musze kupic dla córki przyjaciółki zabawke z okazji dnia dziecka a nie wiem co teraz na topie u takich dzieci??
Pytanie z innej baczki do mam majacych 1,5-2 letnie dzieci...czym sie bawia najlepiej wasze dzieci bo musze kupic dla córki przyjaciółki zabawke z okazji dnia dziecka a nie wiem co teraz na topie u takich dzieci??
Święte słowa...Ale jeżeli faktycznie coś się złego stało (oby nie), to widocznie nie ma ochoty o tym z nami gadać i myślę, że nie chciałaby żeby do niej dzwonić. Gdyby potrzebowała naszego wsparcia, to pewnie sama by się odezwała....
Miejmy nadzieje, że brak czasu nie pozwala jej na forum i niedługo sie do nas odezwie
Mrozik aż boję sie pomyślec jak czuli sie rodzice takiego dziecka 9mcy czekania i taka tragedia!! życie jest niesparwiedliwe!!
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
A ile chcesz wydać?Pytanie z innej baczki do mam majacych 1,5-2 letnie dzieci...czym sie bawia najlepiej wasze dzieci bo musze kupic dla córki przyjaciółki zabawke z okazji dnia dziecka a nie wiem co teraz na topie u takich dzieci??
Tabasia
Podwojna marcowka :)
Ionka ja otwieram zdjecie w paincie i tam naciskasz na pasku literki "abc", na zdjeciu zaznaczasz kursorem w ktorym miejscu chcesz pisac i do dziela :-)a ja zmienię temat
powiedzcie mi, jak komputerowo na zdjęciu umieścic napis???
tylko proszę wytłumaczyc mi jak krowie na miedzy, duzymi literami, pliiiis.
Edit: do tego mozesz zmieniac sobie kolor, wielkosc i rodzaj czcionki. Fajna zabawa i prosty program ogolnie
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Musisz mieć jakiś program graficzny, np Photoshopa.a ja zmienię temat
powiedzcie mi, jak komputerowo na zdjęciu umieścic napis???
tylko proszę wytłumaczyc mi jak krowie na miedzy, duzymi literami, pliiiis.
Adaś robi kilka kupek dziennie i są bardzo różne - czasem żółte i maja dużo tego gęstego tłuszczu, a czasem zielone i całkiem płynne. Gęstego karmelu nie było u nas, chyba że w czasach smółki. Na gazetowym forum o karmieniu piersią możesz poszukać, bo tam jest dużo o kupachTemat kupek na czasie wiec pytanie do mam karmiących tylko cycem: jakie kupki robia wasza szkraby?? bo moja kiedys robila do 4-6xdziennie i konsystencja jajecznicy a taraz 1 na 2-3dni i to taki gesty karmel...i jak śmierdzi:/ fuuuujjjjj a jak u was?? zastanawiam sie czy zaparcia mamy maja cos wspolnego z kupsztalami dzieci bo meczy sie niemiłosiernie ze zrobieniem jej
reklama
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
Ja mam synka i u niego na pierwszym miejscu są motoryNie wiem jakim cudem ale w nocy moja mała nie toleruje smoka a w dzień śpi tylko ze smokiem...czasem w dzien wypluje smoka to nie wpycham jej na siłe tylko jak zacznie sie go domagac wierceniem....i urególowało jej sie spanie - od 2 tygodni zasypia ok 20 i budzi sie o 24 na jedzonko i potem o 4tej cudownie