reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

u mnie siara pokazuje sie wtedy kiedy chce. I jest zolta.
Czesciej z prawej piersi. Ale doslownie kropelka.

Wlasnie dzwonil moj maz i powiedzial, ze znowu dzisiaj 2 nadgodziny beda. Szkoda, ze dopiero w marcu wezmie pensje. No ale trudno. On sie cieszy, bo to zawsze dodatkowe pieniadze. A chce sobie zaoszczedzic na samochod.
Jedyne co jest niefajne w ten pracy to to, ze w marcu dostanie umowe na 7 miesiecy i potem druga na 7 miesiecy i dopiero na stałe. Czyli z kredytu na samochod nici..:dry:

Wlasnie robie fasolke po bretonsku, strasznie Karolowi smakowala, to teraz robie wieelki gar :-D

reklama
No i dziewczyny czeka mnie szpital. Dzwoniłam do mojego lekarza i powiedział ze tutaj już prawdopdobnie tylko kroplowka pomoze. Jestem załamana!! Mam jeszcze siebie poobserwować i jakby coś dzisiaj lub jutro stawić sie na IP. Dzisiaj jak M wróci z pracy to sie spakuje. Jestem juz tym zmęczona...:-:)-:)-:)-( W sobote mój tata ma 50 urodziny i w knajpie jest impreza itd...ahh jejku mam juz troche dość :-(

Biedactwo, trzymaj się dzielnie. A Ty jakies skurcze dostałaś, czy co? Dlaczego kazał Ci sie do szpitala kłaść??:confused: Ale z lepszych wiadomości, to koleżanka, która tam leży do końca ciąży pisala mi ostatnio, że maja odwiedziny przywrócić, więc może choć to rozświetli mroki tych wiadomości;-) Ale nie martw sie, będzie dobrze:tak:

Od soboty wieczór boli mnie brzuch jak wstaje z łożka jak np podnosze nogi wyżej, jak obracam się na drugi bok. Do tego okresowo zdarzają sie skurcze leciutkie ale nieregularne. Od niedzieli nic nie robie tylko leze. Wczoraj byli gości ei też nic nie robiłam tylko siedziałam. Dzisiaj totalnie leniu****e w łózku i widze że jest lepiej. Brzuch już tak nie boli. Zadzwoniłam do gina bo jutro rano przyjmuje i ma dyzur czy mam czekać do jutra czy od razu jechać. Powiedział że mam sie jeszcze poobserwować bo dzisiaj biore juz Relanium w ciągu dnia też rano 2mg teraz na 16 2 mg i na noc 5mg i zobacze rano. Jak nic nie bedzie lepiej to na IP. :-(

no włąśnie też słyszałam że johnson uczula, ale właśnie moja siostra używała jej dla swojego małego i nie miał uczulenia, podobno jakaś różówy Johnson uczula; chyba tak zrobię i nie będę używac tej nivea

ojej biedna.. :-( trzymaj sie.
ale swoja droga to mnie tymi bolami brzucha nastraszylas z lekka, bo ja rowniez takie miewam.
a skurcze... nie wiem. nie wiem jakie to uczucie.
W czwartek wizyta u gina. Zobaczymy czy u mnie wszystko ok.

U mnie ten ból to takie kłucie...a skurcze to jak skurcze...nie umiem okreslic..no jak na miesiączke ale tak leciutko. Zobaczymy do rana. Jeśli w nocy dalej bedzie mnie bardzo bolalo to na IP i tyle a jeśli bedzie lepiej to pojade do niego i mnie zbada i zobaczymy co powie. Bo jemu chodzi o to że juz może być rozwarcie. Zobaczymy rano. Wieczorem M mnie spakuje i damy rade. Bo teraz jak szłam do wc co mi sie od paru dni nie zdarzylo mialam miekki brzuch i mnienie bolalo nic. Wiec moze w koncu to wszystko zacznie działać. Aaaaaaaaa ja jeszcze pościel musze kupić dla Frania i dla siebie koszule i kapcie i w ogole...Jejku te 3 tygodnie tylko wytrzymać. ahhh gdyby nie to że teraz sa urodzinki mojego taty to bym sie ni epierdzieliła ale że jest ta impreza i jeszcze jego rodzenstwa prawie wcale nie ma bo nie chce im sie jechac z Niemiec to bym to olala..ale kurcze bedzie tylko 13 osob...ja musze tam byc dla niego no!!:-(

mi kompletnie nic nie leci...

patinka a ty masz skrocona szyjke?? bo takie bole to rzeczywiscie chyba sie juz kazdej z nas przydarzaja...
a oni od razu chca Ciebie klasc do szpitala?? biedna. ale trzymaj sie, musi byc dobrze:tak::tak::tak:

No i dziewczyny czeka mnie szpital. Dzwoniłam do mojego lekarza i powiedział ze tutaj już prawdopdobnie tylko kroplowka pomoze. Jestem załamana!! Mam jeszcze siebie poobserwować i jakby coś dzisiaj lub jutro stawić sie na IP. Dzisiaj jak M wróci z pracy to sie spakuje. Jestem juz tym zmęczona...:-:)-:)-:)-( W sobote mój tata ma 50 urodziny i w knajpie jest impreza itd...ahh jejku mam juz troche dość :-(
-

Od soboty wieczór boli mnie brzuch jak wstaje z łożka jak np podnosze nogi wyżej, jak obracam się na drugi bok. Do tego okresowo zdarzają sie skurcze leciutkie ale nieregularne. Od niedzieli nic nie robie tylko leze. Wczoraj byli gości ei też nic nie robiłam tylko siedziałam. Dzisiaj totalnie leniu****e w łózku i widze że jest lepiej. Brzuch już tak nie boli. Zadzwoniłam do gina bo jutro rano przyjmuje i ma dyzur czy mam czekać do jutra czy od razu jechać. Powiedział że mam sie jeszcze poobserwować bo dzisiaj biore juz Relanium w ciągu dnia też rano 2mg teraz na 16 2 mg i na noc 5mg i zobacze rano. Jak nic nie bedzie lepiej to na IP. :-(
- kochana ja tez tak mam od jakiegos czasu.... czyli powinnam zadzwonic do mojej ginki....?? bo w nocy jak mam wstac to maz musi mi pomagac...a na drigu bok jak mam sie przewrocic to jest koszmar....boli mnie brzuch na dole ....Kitku trzymaj sie dzielnie!!!! juz mamy 33 tydzien....wiec jeszcze chociaz jeden wytrzymaj aby plucka byly ok ...

a ja wrocilam ze spacerku dwie godziny chodzilam taka ladna pogoda :) potem ch7ba pojde jeszcze hehe :))

ojej biedna.. :-( trzymaj sie.
ale swoja droga to mnie tymi bolami brzucha nastraszylas z lekka, bo ja rowniez takie miewam.
a skurcze... nie wiem. nie wiem jakie to uczucie.
W czwartek wizyta u gina. Zobaczymy czy u mnie wszystko ok.

tez mam w czwartek wizyte i tez jestem ciekawa jak to u mnie wyglada chociaz wydaje mi sie ze okej i ja naprawde sie boje ze do kwietnia pociagne;-)... moj sie ze mnie smieje ze ja juz spakowana;-)

a jakie masz te bole? jakies straszne silne sa? bo u mnie to czasem taki leciutki bol jak na miesiaczke ale ja sie tym nie martwie jakos bo wydaje mi sie ze wkoncowce ciazy to normalne... a moze sie myle??...

reklama
heh i jeszcze 2 torby zakupow potrafie wniesc na 2 pietro a wczoraj na spacerze godzinnym przedzieralam sie przez zaspy wiec chyba nie jest zle:-D:-D:-D

Do góry