AniaSkrzat1
Fanka BB :)
popros CAROLLIN o wpisanie do zamknietego tam piszemy swoje dane i zostawiamy tel. i w razie czego mozesz ktorejs z nas sms wyslac ze juz po wszystkim )
juz to zrobiłam ale jak widać to nie jest taka prosta procedura
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
popros CAROLLIN o wpisanie do zamknietego tam piszemy swoje dane i zostawiamy tel. i w razie czego mozesz ktorejs z nas sms wyslac ze juz po wszystkim )
Ja juz nie pamietam jak tobylo ale chyba CAROLIN ci wysyla zaproszenie i jakos tam wchodzisz czy jakos tak trzeba tez byc takw miare stalymbywalcem bo jak wiadomo wariatow nie brakuje i nie powinno byc problemu chyba dziewczyny tez musza po trochu wyrazic zgode bo w koncu nasze prawdziwe dane tam sa i juz gotowe jesli to os pomoze to ja jestem za zebys mogla tam byc jestes dosc czesto i mozna ci zaufac )
Oj ale ci się pokićkało ! Nie wiem co robić!u ciebie i innych pize "ogladasz forum bez sygnatur ijesli chcesz inaczej zmien na BB "
ale sie namieszalo juz nawet nie widze suwaczkow tylko jakisglupi napis jak mam to zmienic ??pomocyyyyyyyyyyyyy
dzięki,miło mi że nie uważasz mnie za psychola:-) ha ha ha apropo ostrozności to wcale się nie dziwie w końcu każdy zostawia swoje dane z nadzieją że nie zostana w inny sposób wykorzystane
kurcze wogóle mi się spać nie chce,mąz już dawno chrapie ...zazdroszczę mu i muszę go pochwalić bo jutro mija tydzień jak nie pali...nawet niezle mu idzie w porównaniu do tego co wyczyniał w pierwszych 3 dniach teraz ma nowe uzależnienie- jedzenie ale to dobrze bo straszna chudzina z niego...