mloda_mamusia1
Podwójna mama ;)
Witam, właśnie odebrałam telefon od położnej "Doktora dzisiaj nie będzie" usłyszałam... FUCK!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mloda_mamusia1 - nie stresuj się. Może ten nowy ci wystawi zwolnienie. A jak nie, to moze zadzwoń bezpośrednio do starego gin. Masz numer?
Młoda mamuśka:) i marela - a ta polędwice to można teraz jeść? Ja miałąm ochotę wczoraj na nią, jak byłam w sklepie, ale pani powiedziała ze ona jest surowa. A chyba surowego mięsa to nie powinnyśmy jeść?
Rybka - to moze niech mąż z nią zostaje przez jakiś czas. Myslisz ze się przyzwyczai jak zrobicie wyjątek? Ja też sie boje co to będzie jak pójdę do szpitala, bo mały zawsze rano pyta gdzie jest mama, jak sie obudzi
Witajcie dziewczynki z rana:-) ja nockę miałam super ani razu kibelka nie zaliczyłam I kolejny dzień do przodu
Właśnie patinka wizytkę masz dopiero 10lutego z krótką szyjką??? Ja mam co 2tyg kontrolę szyjki...Ja bym oszalała jakbym miała tak długo czekać...2tyg.mi się dłużą a co dopiero miesiąc:-(
Ja już 10 lutego to będę spokojna:-)