Daria_b525
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no.. to i my dostalismy prezent na nowy rok.
Karol stracil prace... super..
Właśnie, wydaje mi się, że na początek dobrze mieć 1 opakowanie i praktyce zobaczyć, jak się sprawdzą i na ile potrzebne. Bo do tanich rzeczy raczej nie należą:--(
Bardzo szybko czas leci Jejc Juz niedługo i maluszki będa z nami
mag349 no i mi sie tak wydaje ze z każdym dniem jestem większa. Ostatnio nawet zauważyłam że brzuszek jakby tak niżej był. I w dodatku dzis przeszłam sie do laboratorium i jak wróciłam to myślałam ze mi macice rozerwie. Tak mnie strasznie boli ciągnie itp. Dobrze ze w środe mam wizyte bo troche mnie to niepokoi.
ja tez do szpitala mam daleko 1h autostrada,opanowalismy tez druga droge ulicami bo w godzinach szczytu to autostrada i 3h.Mam nadzieje ze moj synek wieczorowa pora bedzie chcial przyjsc na swiat.
Pierwszy dzien w pracy przezylam, choc musialam sie postawic supervisorce, bo mi kazala dwie rzeczy robic, wiec jej powiedzialam, ze nie bede ciagle chodzic tam i z powrotem i moge robic tylko jedna! I zdebiala
Cala noc prawie nie spalam, bo do pracy